Geçmiş olsun.eğer nar seviyorsanız zararı yoksa size mevsimi geliyor sabah kahvaltı öncesi yiyin.iltihaba iyi geliyor.form içinde mükemmelHayırlı sabahlar ...
Sağol nevram . Bunada hamdolsun . Perikarditim var ( kalpzarı iltihabi ) kronikti sanırım sıvı arttı nefes darlıgı halsizlik ve agrı yapıyor . Dr.um yurtdışındaymış haftaya randevu aldım ama bekleyemiycem başka bir dr gidicem .
Teşekkür ederim yaprakcım yerim tabikiGeçmiş olsun.eğer nar seviyorsanız zararı yoksa size mevsimi geliyor sabah kahvaltı öncesi yiyin.iltihaba iyi geliyor.form içinde mükemmel
Çok geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar ...
Sağol nevram . Bunada hamdolsun . Perikarditim var ( kalpzarı iltihabi ) kronikti sanırım sıvı arttı nefes darlıgı halsizlik ve agrı yapıyor . Dr.um yurtdışındaymış haftaya randevu aldım ama bekleyemiycem başka bir dr gidicem .
O zaman biraz hareketlendirelimBurası sessiz kalmış
O zaman biraz hareketlendirelim
Depnazi çağıralım en son bdv de geziyorduO zaman biraz hareketlendirelim
Gece oylamayı başlatırıznevoss abla yarın basliyo dimi oylama
@deynepnaz artık bizimle ilgilenmiyorDepnazi çağıralım en son bdv de geziyordu
Nasılsın kız kebapçınevoss abla yarın basliyo dimi oylama
Aaaa kimden geliyor@deynepnaz artık bizimle ilgilenmiyor
Belki birazdan yeni tarif gelir
Azcık bekleAaaa kimden geliyorniki unuttum da nun yapmayacak mıydı
Nasılsın kız kebapçı
Madem bekletcen niye soyluyonn nevroşAzcık bekle
Aboow desene harektlenecek buralar cistak cistak o zaman dansGece oylamayı başlatırız
KPSS önlisans mi?İyiyim fasulyeci senden naber anam fasulye yapmıştı pilav salata fasulye karışımı yedim acayip sistim
Sinavima çok az vaaar deli gibi ders çalışmam lazım kk de takılıyorum
Sende ne var ne yok
Aman Allaam tv izlerken sıkıldın mi o sıkıntı gelse benide bogsaKPSS önlisans mi?
Ne yapayım kebapçı tv izliyorum sıkıntı dan olmezsem iyi
Yaşamayan bilemez, gel sen izleAman Allaam tv izlerken sıkıldın mi o sıkıntı gelse benide bogsa
He ya sorma sende mi:gircen yoksa
Orda da mi rakip olcan
Acı bana fasulyeci acıı
Yaşamayan bilemez, gel sen izle
Bensiz olur mu, 16 ekime Bende vize aldımkorkma kebapçı tembelim ben