Oy anam bu kadınlar klübü benim hakkımı Nasıl ödeyecek her konuda
Muhakkak yorum yaparım forumdan forma verin gari banada bir madalya şimdi diziye yazdım anne çocuk bölümüne yazdıkça yazasım geliyor en çok yorum yapan oy kullanan hatmece bir madalyayı hakediyor tey tey
Muhakkak yorum yaparım forumdan forma verin gari banada bir madalya şimdi diziye yazdım anne çocuk bölümüne yazdıkça yazasım geliyor en çok yorum yapan oy kullanan hatmece bir madalyayı hakediyor tey tey
Sağlık olsun canım.Nasip değilmiş .Aslında sonraya bırakmamak gerekiyor.Türk Milleti olarak genlerimizde var,son zamanlara bırakmak.Ne yemeği yapmayı düşünüyordun?
Yemekten yapamıyorum ama iyi oy kullanırım hakketiğini düşündüğüme oy veririm kim yapmış bakmam yemeğe bakarım ama valla her konuda yorum yazmayı seveRİm
Yemekten yapamıyorum ama iyi oy kullanırım hakketiğini düşündüğüme oy veririm kim yapmış bakmam yemeğe bakarım ama valla her konuda yorum yazmayı seveRİm
Etle hiç aram yoktur, yemem ama saç kavurmanın görüntüsü hoşuma gittiği için oyum saç kavurmaya. Pilav kaseyle değilde ortasına direk konsada güzel olurmuş aslında.