Canim acayip sakin bir yer sehir merkezi bile o akadar sakin ki benim kanaatime gore 50 yil icin de insan kalmaz buralarda cok fazla goc veriyor avrupaya. Onun haricinde gezilecek yerleri cok bir camii var zaten gordugunuz insanlarin yarisindan cogu Türk. O yuzden dil konusu sıkıntı degil. 1300 merdivenle cikilan bir yer var bulgaristanin 1300. Yili ici yapilmis guzel bir yer butun shumen ayaginin altinda oluyor. Onun disinda burgaz tarafina gidersen oralar ayri bir guzel karadeniz kiyisi tam tatil mekanlari. Varna ve sofyayi da tavsiye ederim. Koylerin cogu Turk koyu zaten. Ama bazi bulgarlar acayip fusmanlar Türklere türkçe konustugun da bilfikleri halde cevap vermiyorlar bir de cemkiriyorlar insana. Onlara denk gelmemek lazim. Bir tanesine turkce bisey sordum. Burasi bulgaristan cumhuriyeti diye baslayip bulgarca sovmeye basladi. Cat pat anliyorum bulgarcayi ben de ona ingilizce cevap verdim ayni tiynette sesi sesildi. Bu can sıkıcı olay disinda gayet güzeldi. Tavsiye ederim.
Kızlar yapmayın bunu ben hamileyim yahuuu ama oyumu verdim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah en iyisi ben midpointe fajitas yemeye giderim bu akşam napalım