Dahil canımNevoscum et yemeği derken kıyma da dahil mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahil canımNevoscum et yemeği derken kıyma da dahil mıdır
Buralı değilim ama 7 yıldır burada yaşıyorum.Mutlaka gezilmesi,görülmesi gereken bir şehir tavsiye ederim..Cok merak ediyorum canim Gaziantep'i gitmek istedigim yerlerden biri...
Sadece kırmızı et ablacım diğerleri kabul edilmeyecekKırmızı et olacak herhalde tam blmiyorum ama![]()
Çok geçmiş olsun ablacımHastaneden geldim dün akşamdan beri bel ağrım vardı,iğne yaptılar sıcak bişi ile titrettilerbide bandaj yapıştırdılar.,
Yarın akşamda MR çekilecek,ya fıtık yada kireçlenme olabilir dedi dr.
Hadi yaşlandın diyin bana,diyeni fururummmm oma göreeee![]()
Nene olmak üzeresin daha ne olsun
Çok geçmiş olsun ablacımBirşey çıkmaz inşaallah
Yaşlı değil misinNene olmak üzeresin daha ne olsun
![]()

Bu yıl enlerde nene kategorisi ile seni tahtına oturtacağız.Sapol nevoşcum.
Cııkksss değilim zaten taze çıtırım,nene olmama daha çok var![]()
![]()
.Tacını bizzat ben takacağım
Bu yıl enlerde nene kategorisi ile seni tahtına oturtacağız..Tacını bizzat ben takacağım
![]()
Cok gecmis olsunHastaneden geldim dün akşamdan beri bel ağrım vardı,iğne yaptılar sıcak bişi ile titrettilerbide bandaj yapıştırdılar.,
Yarın akşamda MR çekilecek,ya fıtık yada kireçlenme olabilir dedi dr.
Hadi yaşlandın diyin bana,diyeni fururummmm oma göreeee![]()
Cok gecmis olsun
Oooo sen dünden razısınAçın nene kategorisini oturayım hemen![]()
Biz diş hediği yaparız.çaylada ikramlık kek olur poğaca olur.Bir ay once dis bugdayi yaptim benim sipa biraz gec dis cikardi da :) makarna salatasini onda yapmistim ayni seyler olsa bisey olamaz heralde dimi?
Çok güzel olmuşBiz de ona dis bugdayi deniyor ayni sey aslinda.
Bu kizimin dis bugdayindanEki Görüntüle 1879747
Benim yaş 35Bayanin yasi sorulmaz da burda zaten kiz kizayiz yaslar kac acaba![]()
Peki senin canım