Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustte ki güzel dilekler icin tesekkur ederim...Benim yaş 35Peki senin canım
![]()
Bayağı yaş farkı varmışUstte ki güzel dilekler icin tesekkur ederim...
Ben de 25
Aaa zimdi o misss gibi ellerinle onun gozlerini sevme vaktiiiiiiiEşim 20 kilo biber almış ,akşam üstü getirip işe gittiBirazda acı bu saate kadar onunla uğraştım.
Ellerim yanıyor
Bunun acısını ondan çıkarmam lazım
![]()

Ben bu fikri çok beğendimAaa zimdi o misss gibi ellerinle onun gozlerini sevme vaktiiiiiii![]()
Yok canim daha neler... cevremdekilerin yas ortalamasi 30 35 zaten esim de dahil ve hepsi de 20liklere tas cikarirlar eminim sende oylesinBayağı yaş farkı varmışAbla hatta teyze sayılırım
![]()
Dert ettigine bak dilinle bir kontrol et kalmadiysa evde aci biber mi yok sur bir iki kere... gozleri yanarsa da aaaaaa aksam aci biber dogramistim tuh bak unuttum kiyamaaaaaaam deBen bu fikri çok beğendimSabaha kadar kalır mı
![]()
Orası öyle canımYok canim daha neler... cevremdekilerin yas ortalamasi 30 35 zaten esim de dahil ve hepsi de 20liklere tas cikarirlar eminim sende oylesin![]()
Ne kadar mütevaziyimSen bu işi biliyorsunDert ettigine bak dilinle bir kontrol et kalmadiysa evde aci biber mi yok sur bir iki kere... gozleri yanarsa da aaaaaa aksam aci biber dogramistim tuh bak unuttum kiyamaaaaaaam de![]()
Evet bir tane var sukur onu veren Rabbime...Orası öyle canımNe kadar mütevaziyim
Senin 1 çocuk mu var![]()
Allah bağışlasın canımEvet bir tane var sukur onu veren Rabbime...
Senin kac cocuk?
Amin cümlemizinkini insallah...Allah bağışlasın canım
Benim 3 tane canım![]()
İkiz kızlarım var,onlar 11.5 bu yıl 6. sınıfa gideceklerAmin cümlemizinkini insallah...
Ohh ev bicir bicirdir yaslar kac
Amin inşaallah canım sağolMasallah Allah bagislasin... rabbim onlara sevgi huzur saglik ve bol basari dolu bir omur versin... size de gurur duymak dussun...
Yıllar önce abimin eşiyle yaptığımız konserve menemen aklıma geldi.Eşim 20 kilo biber almış ,akşam üstü getirip işe gittiBirazda acı bu saate kadar onunla uğraştım.
Ellerim yanıyor
Bunun acısını ondan çıkarmam lazım
![]()
Menemen yaptığımız biberler acıymış,ellerimiz yanmıştı.Aklımıza ne gelirse yapmıştık.Hatta ne alakaysa hamur yoğurursa geçer diye hamur bile yoğurmuştukBen 37 yaşındayım . Daha genç senin yaşında olanlar da var .Bayanin yasi sorulmaz da burda zaten kiz kizayiz yaslar kac acaba![]()