Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedinnnnnnnnnnnnn@HAbibte![]()
Bende seninkini merakla bekliyorumİyi ki kızı uyuturken uyumuşum ha ,ben yokum diye kaynatmışsınız.Prodigy bile gelmiş
. @_Nun_ bana gönderdiğin sevgi dolu smileler için teşekkür ederim.
.Yapacağın et yemeğini merakla bekliyorum.
![]()

Onu diğer konudan buraya çağırmak için etiketledimBilemedinnnnnnnnnnnnn

Lafa lafla cevap vermeBende seninkini merakla bekliyorum![]()

Ben anladım zaten,Onu diğer konudan buraya çağırmak için etiketledim![]()
cimcimenin etiketine cevap yazmıştı,6.hissim dedi.Yoksa bildirim falan gelmediLafa lafla cevap verme
Ben anladım zaten,cimcimenin etiketine cevap yazmıştı,6.hissim dedi.Yoksa bildirim falan gelmedi
![]()
Ben zaten Onun merdanesini aldımnevresteeeeee şiddet var burda
![]()

Anaaa urfaya çok yakıınSağol canım çok naziksinBen Gaziantep'te yaşıyorum
![]()
Ben yemekteyiz ana sayfasındaki mesaja istinaden yazdımLafa lafla cevap verme
Ben anladım zaten,cimcimenin etiketine cevap yazmıştı,6.hissim dedi.Yoksa bildirim falan gelmedi
![]()

Gel canım beklerimAnaaa urfaya çok yakıınsenin yemeklerini tatlılarını yemk o kadarda bana imkansız değilmiiş
ne sevindm yahu tabi urfada olsan dahada iyiydi ama işte
![]()
Oooo canım hoşgeldin nerelerdesinoo et yemekleri katagorisi herkese hayırlı olsun diyelim et yemeği yapmakta iyi değilim ama yemesini severim![]()
Tarifini bekliyoruz canımBen de bugün yapacağım yemekle katılacağım![]()
nevresteeeeee şiddet var burda
![]()
Akıllı uslu olun ve bize et yemeği yapınBen zaten Onun merdanesini aldım![]()

nevreste uzun zaman siteye uğrayamadım pek 6 aya yakın sanırım iş güç işte geri geldim buralardayımOooo canım hoşgeldin nerelerdesinO zaman yemeğe bekleriz
![]()
Hoşgeldin canımnevreste uzun zaman siteye uğrayamadım pek 6 aya yakın sanırım iş güç işte geri geldim buralardayımoy kullanmaya gelirim
![]()
Şu an yiyoruz, bitince yükleyeceğim:)Tarifini bekliyoruz canım![]()