Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim nurum şimdilik çok büyük sıkıntı yok . Bulantılarım var :| onun haricinde güzel gidiyoruzCimcimeeem,nasılsın canım, hamilelik nasıl gidiyor
Aminnnnn
Ben kendime bayramlık aldım aslında diktirdim tey tey
Tunik ile pantolon bide ayakkabı aldım![]()
Bişi almasan bile dolaşmakta güzel ama kendine yorma yanına suyunu al hamilelikte yürüş iyidir kendini yormamak kaydıyla istersen elbise bak bebeğin rahat edeceği bişi olsun hem de 9 ay boyunca idare edebilecek bişi sonraBende bugün almaya çıkacak ama ne alaçam bilmiyorum![]()

Bişi almasan bile dolaşmakta güzel ama kendine yorma yanına suyunu al hamilelikte yürüş iyidir kendini yormamak kaydıyla istersen elbise bak bebeğin rahat edeceği bişi olsun hem de 9 ay boyunca idare edebilecek bişi sonra
Kilo verirsen giyemezsin belki...kullanışlı karnını sıkmayan bişi bak![]()
![]()
Aklıma geldi şuraya koyayim dedim![]()
Bana bayram alışverişi, zor beğendiğim,kararsız olduğum için,bayram temizliğinden de zor geliyor.Ben kendime bayramlık aldım aslında diktirdim tey tey
Tunik ile pantolon bide ayakkabı aldım![]()
Bu yorgunluğun üstüne güzel giderdi.Ben sigara böreğini bir de farklı usulde yapıyorum fırında.Öyle de güzel oluyor .İlk yufkayı serip yağ sürüyorum.Sonra tekrar 2.yufkayı sürüp yağlıyorum.Daha sonra ikiye kesip,üçgen şeklinde kesip iç harcını koyuyorum.Tenvereye veya leğene koyup üzerine çıkacak kadar süt ,su karışımı döküp en az 1 saat bekliyorum.Daha sonra tek tek süzgece alıp elimde hafif süzdürüp fırın tepsisine alıyorum.Anlatırken uzun gibi duruyor da aslında pratik oluyor.![]()
çok profesyonel bir çalışmaydı , sabahın 5,30 civarıydı tek gözüm kapalı şekilde yaptım ve çektim 
Bana bayram alışverişi, zor beğendiğim,kararsız olduğum için,bayram temizliğinden de zor geliyor.
Benim çok seçme gibi alternatifim yok büyük bedenim ama mutluyumBana bayram alışverişi, zor beğendiğim,kararsız olduğum için,bayram temizliğinden de zor geliyor.

@asfarovski benim biricik ablacıkım , yemeği ile gelsin diye yapıştımNanam bakıyorum da yakaladığını kacirmiyon yimek yap diyenevosla bu aralar çok mu takıldın
![]()
Gel kız zayiflatak senideBenim çok seçme gibi alternatifim yok büyük bedenim ama mutluyum![]()
Yok kuzu ben bir kere katıldım ağzımın payını aldım bir daha cesaretim yokHahh işte o pijama ile yemek yap bize![]()
Ask olsun hiç düşünür muyum direkt diyorum6. his kız.Arada konunuza giriş yapıyorum diye ajan mı sandın beni![]()

Ben daha alamamışım sanırımYok kuzu ben bir kere katıldım ağzımın payını aldım bir daha cesaretim yok![]()

Ablasının kuzusu@asfarovski benim biricik ablacıkım , yemeği ile gelsin diye yapıştım![]()
Senin derecen var kuzum ben sondan ikinci oldumBen daha alamamışım sanırım![]()