- Emoji Skoru
- 17.417
- Puanlar
- 298
Ellerinize sağlık
Yarışmada kaçıncı olursunuz bilemiyorum ama
gönlümün şampiyonu oldunuz :)
O nasıl bir tabak allahım allahımmm
Bayıldımm yaaa![]()
Çok tatlisiniz,çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerinize sağlık
Yarışmada kaçıncı olursunuz bilemiyorum ama
gönlümün şampiyonu oldunuz :)
O nasıl bir tabak allahım allahımmm
Bayıldımm yaaa![]()
Çok ilginç ilk defa duydum.
Keşke yapsaydın
Bende iskender yapacaktım.Sonra vazgeçtim...Tabi bu sıradan bir sunum, yarışmaya özel bir sunum yapılırdı
Eki Görüntüle 1889866
Çok farklı,güzel bir tarifÇok kolay nevoşum annem et geldımıı kendı yağından az , az da tereyağ katarak dudukluye koyuyor . Sonra az suku olması için yarım cay bardağı su ve tuz atıyor , daha sonra tandır ekmeğini lokmalık doğrayıp kavurmayı hafıf sulu tepsıdeki ekmeğin üstüne döküyoruz.
Konunun sağ üst kısmında konu takip iptal seçeneği var orayı tıklayıp onaylarsan bildirim gelmezNeverest kurtar beni yahu şu dört yıllık sevgilisi aldatan kızın bildirimleri gelmeye devam ediyor bıktım be iyi ki yorum yaptım
Şuan ağzımın resmen suyu aktı ofÇok kolay nevoşum annem et geldımıı kendı yağından az , az da tereyağ katarak dudukluye koyuyor . Sonra az suku olması için yarım cay bardağı su ve tuz atıyor , daha sonra tandır ekmeğini lokmalık doğrayıp kavurmayı hafıf sulu tepsıdeki ekmeğin üstüne döküyoruz.
Oh afiyet olsun bebişide yarasınAksam a yapıcam![]()
Akşama geleceğim akşama geleceğim tavukları pişirmişem tey teyAksam a yapıcam![]()

Teşekkür ederim.Tariflerin hepsi birbirinden güzel, katılan ve hazırlayan herkesin ellerine sağlık. Ben oyumu sac ( Çoban ) kavurma dan yana kullandım, çok severim. Başarılar tüm yarışan arkadaşlara![]()
ay nıkın ve resmınnn kalp benAkşama geleceğim akşama geleceğim tavukları pişirmişem tey tey
Hamile halde yorma kendi emi![]()
Sağol canım benimOh afiyet olsun bebişide yarasın![]()
Akşama geleceğim akşama geleceğim tavukları pişirmişem tey tey
Hamile halde yorma kendi emi![]()
İnsan yemek yemeyi sevince,yemek yapmayı da seviyor.Sağol canım benim
Buyur gel hatmecem
Yok kız yemek yaparken yorulmam ben![]()
Teşekkür ederim canım@chiLL oyum sana
ama hepsı cok guzel @nuryolu sende cok basarılısın ıkı gun dusundum yanı ıknız arasında bı oy daha hakkım olsaydı keske
ama hespı cok guzel
ıyı olan kazansın
Du kulahimi alıp geliyom canım, ona da anlatbende sabah kahvaltısı için fırında portakallı pekin ördeği yaptım oylarınızı beklıyorum conem![]()
kulahını yolarımDu kulahimi alıp geliyom canım, ona da anlat![]()