Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Çok ilginç ilk defa duydum.:kk77:
Keşke yapsaydın:KK45:
Bende iskender yapacaktım.Sonra vazgeçtim...Tabi bu sıradan bir sunum, yarışmaya özel bir sunum yapılırdı:KK45:
Eki Görüntüle 1889866

Çok kolay nevoşum annem et geldımıı kendı yağından az , az da tereyağ katarak dudukluye koyuyor . Sonra az suku olması için yarım cay bardağı su ve tuz atıyor , daha sonra tandır ekmeğini lokmalık doğrayıp kavurmayı hafıf sulu tepsıdeki ekmeğin üstüne döküyoruz.

Çok kolay nevoşum annem et geldımıı kendı yağından az , az da tereyağ katarak dudukluye koyuyor . Sonra az suku olması için yarım cay bardağı su ve tuz atıyor , daha sonra tandır ekmeğini lokmalık doğrayıp kavurmayı hafıf sulu tepsıdeki ekmeğin üstüne döküyoruz.
Çok farklı,güzel bir tarif:kk77:

Neverest kurtar beni yahu şu dört yıllık sevgilisi aldatan kızın bildirimleri gelmeye devam ediyor bıktım be iyi ki yorum yaptım

Şuan ağzımın resmen suyu aktı of:kk77::kk77:

Tariflerin hepsi birbirinden güzel, katılan ve hazırlayan herkesin ellerine sağlık. Ben oyumu sac ( Çoban ) kavurma dan yana kullandım, çok severim. Başarılar tüm yarışan arkadaşlara ;)

Back
X