- Emoji Skoru
- 113.063
- Puanlar
- 798
Ben de demezdim ama seninkine derdim,seninki kuzu etiydi.Kuzu etini sevmiyorum ben.Bende kuru fasulyeye bayılırımBence tariflerin hepsi güzel,hiç birine hayır demezdim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de demezdim ama seninkine derdim,seninki kuzu etiydi.Kuzu etini sevmiyorum ben.Bende kuru fasulyeye bayılırımBence tariflerin hepsi güzel,hiç birine hayır demezdim
![]()
Fındıklı olmaz mı?Masraf ettirme şimdi banaHelva isterim hemde cevizli![]()
Kokusundan dolayi miBen de demezdim ama seninkine derdim,seninki kuzu etiydi.Kuzu etini sevmiyorum ben.![]()
Haklısın kuzu etini herkes sevmezBen de demezdim ama seninkine derdim,seninki kuzu etiydi.Kuzu etini sevmiyorum ben.![]()
Ama ben her türlü riski alıp yaptım..Amacım farklı,yarışma bahaneGözüme pek meraklı geldinFındıklı olmaz mı?Masraf ettirme şimdi bana![]()
Kıymetim kadar malzeme ile yaparsınız ne yapayımKokusu da ,tat olarak ta yiyemiyorum.Kokusundan dolayi mi
ne bi de helva kavurup masrafmı yapcaz ya öldün gittin işte yiterHelvam nerede![]()

Bende buyukbas eti yiyemem hic. Tabi yetisdigimiz yerlerin yemek kulturu onemliKokusu da ,tat olarak ta yiyemiyorum.
Fındıklı daha güzel olur ,o yüzden demiştim.Gözüme pek meraklı geldinKıymetim kadar malzeme ile yaparsınız ne yapayım
![]()

Allah razı olsunne bi de helva kavurup masrafmı yapcaz ya öldün gittin işte yiter![]()
O zaman antep fıstıklı olsunFındıklı daha güzel olur ,o yüzden demiştim.![]()

Evet ,alışkın olana sert geliyor büyükbaş hayvan eti.Bende buyukbas eti yiyemem hic. Tabi yetisdigimiz yerlerin yemek kulturu onemli
Antep te kaç pero Nevoş antep fıstığı,oralarda çok ,fiyat farkı vardır burayla.Benim oğlan meraklı antep fıstığına .O zaman antep fıstıklı olsun![]()
Allah seni korusun ağzınızı hayra açın ayol gece geceO zaman antep fıstıklı olsun![]()
Fiyat farkı olduğunu sanmıyorum sadece burada tazesini bulmak kolay oluyorAntep te kaç pero Nevoş antep fıstığı,oralarda çok ,fiyat farkı vardır burayla.Benim oğlan meraklı antep fıstığına .
Allah razı olsun canımAllah seni korusun ağzınızı hayra açın ayol gece gece![]()
Taş yerinde agır derler ablaFiyat farkı olduğunu sanmıyorum sadece burada tazesini bulmak kolay oluyorDönem dönem değişiyor..30-40 falan fiyat
![]()
Tabi canım orası öyleTaş yerinde agır derler abla![]()
Ben de tariflerinde bol bol görünce orada ucuzdur sanmıştım.Tabi canım orası öyle50-60'a bile çıkıyor dönem dönem
![]()
Yok benimkilerde hile yokBen de tariflerinde bol bol görünce orada ucuzdur sanmıştım..Ben süsleme için hilesini buldum onun.Ispanaklı kek yapılıp rondoda ufaltılınca antep fıstığı görünümü oluyor,özellikle pasta süslemeye.Yoksa sen de mi öyle yapıyordun
![]()