Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyorKızlar şu an içim bir tuhaf oldu.Balkona kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı,yavruları var.Genelde çok yuva yaparlar oraya.Dün ikindi saatlerinde yağmur yağınca sürgülü camı kapattım,aklıma kuşlar gelmedi.
Biraz önce yatak odasına girdiğimde ,camından gördüm ki,anne kuş mu artık camdan girmek için çabalıyor.Hemen ben yaptım diye balkona koştum ,camı açtım,yatak odasına gittim,camdan tekrar baktım.Aman Allahım bu nasıl bir sahne.Resmen birbirlerine sarılıyorlar,öpüyorlar,anne her yerde anne.Allah kimseyi yavrularından ayırmasın...
Olan bana oluyorBiz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyorşu an normal güvercin boyutuna gelfi ama bi türlü bizim balkonu bırakıp gidemedi yaramaz güvercinimiz
![]()
Hortumla yıkıyordum camları,su sıçrar Onlara diye silmek zorunda kalıyorum
Kızıma kalsa eve sokacak.Anne gelsinler ,yemeklerini yesinler ,yine giderler diyor.
Çık balkona angarının bağları ile halay çek bi daha gelmezBiz hersene saklıların dininde büyütüp yolluyoruz deynebim ama balkon çok kötü oluyorşu an normal güvercin boyutuna geldi ama bi türlü bizim balkonu bırakıp gidemedi yaramaz güvercinimiz
![]()

Hatmece akşam yemeğinde ne yedin sen ?
Çık balkona angarının bağları ile halay çek bi daha gelmez![]()
Hadi hayırlısı.Bakalım tahminlerimiz tutacak mı?Yarın doktora gidiyoruz![]()
Et haşlaması tv izlerkende cevizle fındık götürdümHatmece akşam yemeğinde ne yedin sen ?Akşam akşam bu ne coşku?
![]()

Hadi hayırlısı.Bakalım tahminlerimiz tutacak mı?![]()

Ben ve halay
Çık balkona angarının bağları ile halay çek bi daha gelmez![]()
Hadi bakalım cimcimem hayırlısıYarın doktora gidiyoruz![]()
Halay çekmen çok normal başka türlü bu enerji nasıl atılır hatmeceEt haşlaması tv izlerkende cevizle fındık götürdüm![]()
Hay Allah abla yaHalay çekmen çok normal başka türlü bu enerji nasıl atılır hatmece![]()
Aynen aynen et çerez falan derken enerji tavan yapmis haliyleDimi ama![]()
Allah kolaylık versin.Gerçekten 1.sınıf çok zor oluyor.Senelerden beri rahattım.2 sene sonra beni de maraton bekliyorResmen 1.sınıfa yeniden başladım7 'den beri ödev yapıyoruz
Bu sene çok zorlu geçecek
![]()

Sağol canımAllah kolaylık versin.Gerçekten 1.sınıf çok zor oluyor.Senelerden beri rahattım.2 sene sonra beni de maraton bekliyor![]()
Öğretmen hergün 4 sayfa ödev veriyor
Bugün biraz daha zordu
Gözümün önüne illaki görmüşsündür;Annesi ödev yaparken tv izleyen çocuk geldiSağol canımKızlarda bu kadar uğraştım mı hatırlamıyorum
Öğretmen hergün 4 sayfa ödev veriyor
Bugün biraz daha zordu
Yavrum hem bitirmek istiyor,hem uykusu geliyor..Bayağı zorlandı...
Çok şükür bitti ..Tadını çıkar
![]()
Yok ben yapmamGözümün önüne illaki görmüşsündür;Annesi ödev yaparken tv izleyen çocuk geldi![]()