Senin sınavdan sonra yarışma hala devam ediyor olacakAyyy nerde çok hevesliydim önce sen kaçırmıştın şimdide matematik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sınavdan sonra yarışma hala devam ediyor olacakAyyy nerde çok hevesliydim önce sen kaçırmıştın şimdide matematik![]()

Sen boşver nana'yı o zaten beceremezO tarifi sen daha bir güzel yaparsın
![]()

Katılmayacağım demedim ki zatenSenin sınavdan sonra yarışma hala devam ediyor olacakKafa dağıtmak için yarışmaya katılabilirsin
![]()

Ayy tamam bir tane garanti sıfır çekmeyeceğim en azındanKız makarna haslarsan ben sana oy veririm söz, başkasının oyunu ne yapacaksın![]()

Cimcime doktorİnş kanadını gösterirse![]()
Cimcime doktor
Ne dedi cinsiyetİ ne
Geçmiş olsun bi daki aya kaldı o ZamanKendını bile göremedim kisesını bile duyamadım
Bı daha devlet hastanesinde bayana gıtmem asladevlete gıtmem hatta . Her ay gideceğime 3 aya bir özele gider , kendini kalp sesini duyarım
7 tüpte kan aldılar ya
![]()

Üff yedi tüp kanı napacaklarmış.. Sen pekmezi eksik etme sofranda.Kendını bile göremedim kisesını bile duyamadım
Bı daha devlet hastanesinde bayana gıtmem asladevlete gıtmem hatta . Her ay gideceğime 3 aya bir özele gider , kendini kalp sesini duyarım
7 tüpte kan aldılar ya
![]()
Sen git @Eses07 e teklif götürMakarnaya kimler katılacak bi yoklama alalım. @deynepnaz yoksa bende yokum arkadaş![]()
Ben varım arkidişlerSen git @Eses07 e teklif götür![]()
Geçmiş olsun canımKendını bile göremedim kisesını bile duyamadım
7 tüpte kan aldılar ya
![]()
Yine bahane mi uyduruyorsunMakarnaya kimler katılacak bi yoklama alalım. @deynepnaz yoksa bende yokum arkadaş![]()

Canım perşembeye bide erkek doktordan randevu aldım. Karın agrım var. Ondan dolayı düzgünce gözükmem lazım , gene dr oto çıkmazsa özele gıdıcemGeçmiş olsun bi daki aya kaldı o Zaman![]()
pekmezi çok sevmem ama het soframda olur az az yerımÜff yedi tüp kanı napacaklarmış.. Sen pekmezi eksik etme sofranda.
Sağol nevoşumGeçmiş olsun canım![]()
Aynı hastaneye gidersen sistemde çıkar,dr den fırça yeme sonra,daha yeni gelmişsin diyeCanım perşembeye bide erkek doktordan randevu aldım. Karın agrım var. Ondan dolayı düzgünce gözükmem lazım , gene dr oto çıkmazsa özele gıdıcem
pekmezi çok sevmem ama het soframda olur az az yerım
Aradan bi hafta geçmiş oluyor sorun olmazAynı hastaneye gidersen sistemde çıkar,dr den fırça yeme sonra,daha yeni gelmişsin diye![]()