eta'nın meme ameliyatı:)

eta_carinea

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
7
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar,bende sonunda ameliyat oldum.bugun 13. günüm.295 cc mentor marka yuvarlak takıldı,meme altı kesisi ile kas altına konuldu..öyle güzeller ki sanki benim değillermiş gibi geliyor.şimdi bakıyorum keşke daha büyük olsun diye ısrar etseydim doktora:( ben doktoruma sadece aşırı büyük olmasın dedim,doktoruma bıraktım.o da 295 cc de karar kılmış.daha da büyük olsa güzel olurmuş.tek korkum daha da küçülmesi yaptıran arkadaşlar ilerleyen aylarda bariz bir küçülme oluyor mu acaba? cvplarsanız sevinirim.

Geçmis olsun eta,.zamanla odemler indiği için protezler daha iyi duruyor.protezlerin ultra hih profil .demekki göğüs kafesin çok dar.çünkü ultra HIGH profilde taban daraldigi için daha büyük protez koyabiliyor.
Göğüs alto ve ustu ölçün kacti ameliyat öncesi?

merhaba arkadaşlar,bende sonunda ameliyat oldum.bugun 13. günüm.295 cc mentor marka yuvarlak takıldı,meme altı kesisi ile kas altına konuldu..öyle güzeller ki sanki benim değillermiş gibi geliyor.şimdi bakıyorum keşke daha büyük olsun diye ısrar etseydim doktora:( ben doktoruma sadece aşırı büyük olmasın dedim,doktoruma bıraktım.o da 295 cc de karar kılmış.daha da büyük olsa güzel olurmuş.tek korkum daha da küçülmesi yaptıran arkadaşlar ilerleyen aylarda bariz bir küçülme oluyor mu acaba? cvplarsanız sevinirim.
Geçmiş olsunnn :16: Bence şimdiki görüntüsünü bu kadar çok sevdiysen bir tık daha büyük olsaydı bu kadar beğenmezdin ;)
Boyuna,kilona göre ideal olmuş sanki..İnşallah fazla ödemin yoktur ve fazla küçülmezler :*
Sağlıklı günler dilerim...

Geçmiş olsunnn :16: Bence şimdiki görüntüsünü bu kadar çok sevdiysen bir tık daha büyük olsaydı bu kadar beğenmezdin ;)
Boyuna,kilona göre ideal olmuş sanki..İnşallah fazla ödemin yoktur ve fazla küçülmezler :*
Sağlıklı günler dilerim...

canım çok teşekkür ederim:) temennim çok küçülmemesi:)

Cok cok gecmiş olsun. Bence arzumun dediği dogru. Bu hallerini beğenmişsin madem, keşke daha büyük olsaydı demenin bir anlamı yok. Her vücudun alabilsiği bir boyut var. Doktorumuza güvenmek zorundayız artık :)) ağrıların nasıl oldu? 13 gün olmuş benim asık merak ettiğim o.. :)))

Çok geçmiş olsun. Bende aynı şeyi merak ediyorum. 13.günde ağrıların nasıl? Benim yarın 1 hafta olacak ama ağrılarım hâlâ var. Nefes almak ızdırap :(

kızlar teşekkür ederim,benim ağrı eşiğim yüksektir normalde,ağrıyı şiddetli hissetmem ama bugun 14.gun ve ben hala ağrı çekiyorum,yatıp kalkarken canım çok yanıyor helevki masaj yaparken gözlerimden yaşlar geliyor:) bide dikiş yerlerim sızlıyor ince ince..bakalım bekliyorum geçeçektir umarım..olsun sonuc guzel olsunda ağrı gecer inş:) herkese ağrısız sızısız günler diliyorum:)

Back
X