Ya bugun annemle alisverise ciktik , annem bi kactane etek begendi benim denememi istedi bende giydim guzelde durdu uzerimde aldik etekleri , etekler uzun , annem birden sallara bakmaya basladi o etekleri giydinmi kafanida kapatacan fln fistan demeye basladi cvp vermedim bitane sal aldi, icimden neyse camide giyerim dedim (her hafta gidiyorum camiye) eve geldik annem kac kere giydirdi etekleri bana daha sonra geldi eteklerin rengine uygun sallar getirdi bunlar yakisir o eteklere diye , etekleri giyde bakim deyip durdu bende giyiyorum sonra sallarida bi tak diyor takiyorum baksin diye sonra babam geldi oda sevindi uzun etek giydim diye ikisi basladi kiz ol artik kafanida kapatacan demelere fln bende baski yapmayin bu etekleri geri gotururum diye bagirdim , ya kac kere giydirdi o etekleri bana ya , tamam bende begendim yazin guzel olur dedim ama baski yapmaya basladilar artik basimida kapatmami bekliyorlar artik benden ya ben simdi istemiyorum kendime guvenmiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum kendim emin oldugum bi zaman kapanmak istiyorum , simdi baskiyla kapanip ilerde pisman olup acilmak istemiyorum neden anlamiyolar
o etekleri giymekten korkar oldum simdiden