hayırlı olsun bebısın oncelıkle :) bende z.burnu sahılde oturuyorum ethıca bıze yakın aslında dusunmedım degıl. pekı ssk ıle anlasması warmı? bıde orda onerebılecegın bı kadın dogumcu warmı? doktorum uzak bana cunku ıyı bı kadın dogumcu bulursam yakın bı yerde oraya devam etmek ıstıyorum.
m.joyy canım hayırlı olsun bebişin anneli babalı büyüsün inşallah çok sevindim bende seni merak ediyordum ne yaptın diye burda görünce çok sevindim.hastaneden memnun kalmana ayrıca sevindim malum ikimizde aynı doktordan madur olmuştuk sonradan ethicayı bulmuştuk ben tavsiye etmiştim sana inşallah benim kadar memnun kalır diyordum hep çok sevindim okuyunca.mümkünse bebişinle ikinizin resmini gönder bana mesajla canım ya merak ediyorum.
ipekcim senin söylediklerine ben hiç şahit olmadım ethicada valla şaşırdım evet küçük odalarda var ama ben az bi farkla suitte kaldım valla benim evimin salonu kadar büyüktü kaydirigubbakcemile3 kocaman tertemizde bir banyosu vardı.sabah akşam temizleniyor çöpler alınıyordu.m.joyyun dediği gibi bebeğin altını bile değiştirmedim hiç.her akşam yıkadılar bakımını yaptılar misler gibi getiriyorlardı yanıma.
doktorum zaten muhteşem bi insan DR.TAHİBE DERİCİ.40ın çıkınca gel demişti hala gitmedim yok ecrinin sarılığı yok bağırsak mikrobu derken ancak kendimize geldik.ama gidicem en kısa zamanda.
CANIM YAA allah senden razı olsun valla hep dua edıom o kadından kurtuldum ve doktorumdan hastaneden hatta çocuk doktorundan da cok memnun kaldımmm...zor bı dönemdi çok ateslendım canım ben..güğüslerım çok şiştiiii ateşim 42 cıktı acile yattım 2 kere..hepsini atlattım çokk şükürrr kızıma kavustumm..çok teskkur edrım tekrardan canımcım..resım yuklemeyı beceremedım ugrasıom atcam özeline..:1hug:
aşkolsun yani bizde bişeylerin adisine alışık olduğumuzdan demiyoruz.devletin doğumevinden gelipte orayı seçmedik.m.joyy da bende Türkiye hastanesinde çalışan çok meşhur bir doktoru bırakıp ethicayı tercih ettik.lmaz:
bana kalırsa önemli olan hızmet..hastanenın gösterişli sürahileri yada içtğim 1 bardak lahusa serbetı gıbı göz boyamalık farklılık yartcak kucuk seyler degıl..bunlara kanmak en kolayı..ben cok arastırdım medıcal parkada gittim aysegul sofuluoğluna..soyguncu bır hastane..bende böle dusunuom.sonucta bızde tubanın dedgı gıbı dogum evınden sora düşmedık buarya ethıcayı görunce ne oldum delisi olalım dimi canım???herkese hayırlı dogumlar..a.s.
chveneburi ve m.joyy un yazdıklarına bende sonuna kadar katılıyorum.benim doktorum Acıbadem de çalışıyor ve özellikle Ethicayı kendisi önerdi bana başka bir yere bakmayın haklısınız bende ameliyat olacağım ama kendi hastanem epey yüksek ücretle yapacağı için bende ethica veya hizmeti düşünüyorum demişti.hatta kendi kızının fıtık ameliyatını bile ethicada yaptırmış.sonuçta bizler hastayız onlar hekim ben kaç tane hastane ismi sorduysam olmaz,orasını önermem gibi açıklamalarda bulunmuştu.bende burun ameliyatımı Memorial da yapmıştım evet otel gibi ama ethicadaki ilgiden çok ta memnun kaldım.sonuçta bebeklerimiz çok iyi koşullar altında bakıldı.gecenin 3 de bile hemşire bir tlf la gelip bebeğe bakıyor hemde güler yüzle.he diyeceksiniz bu onun görevi evet ama tek çocukta benimki değildi:))valla ne olursa olsun isterse en süper yerde olsa sonuçta 1-2 gece değil mi satın almıyorsunuz.benim doktorum bebek ünitesi olsun,ulaşımı kolay ve hastane temiz olsun yeterli demişti gerçektende öyle gerisi boş çünkü.
en önemlisi doktor bence doktorum bebek ters dönmüştü kontrolümde ertesi sabah 7 de acilen sezeryan dedi genel anesteziyle doğum yaptım sabah 9.30 da odamdaydım ayılmıştım ve hiçbir ağrım olmadı çok çabuk bayılıp çok çabuk ayılmışım sanırım birazda bünye meselesi,ben normal doğumu çok isteyipte son anda sezeryana döndüğüm içinde morali bozuk ve anesteziden çok ta korkan bir tiptim.
doktorum sık sık arayıp genel durumu takip etti ertesi günü gelip dikişime baktı bantımı değiştirdi taburcu olmadan öncede hemşireye ağrı kesici yapılamasını söylemiş ki allah razı olsun çünkü avcılardayım bende eve ağrı içinde hoplaya zıplaya gelmedim.
bende cheveneburi ye katılıyorum eğer 2.çocuğu düşünürsem ki eşimde aynısını söylüyor kesinlikle ethica olur yine.
candy 2009 canım benim arkadaşımda Nur tüzüner in hastası çok memnun kaldı yine ona gitmeyi düşünüyor 2.doğumunda bilgin olsun.nur hn da son derece profesyonel birisi gerçekten.
benim dr. um da ethica daydı uğur kal, ben de önce orada dogum yapacaktım ama gittim dogum katını bir gezdim şok oldum! sanki aşagısı baska hastane, yukarısı baska! yukarıya hiç bakım yapmamıslar, koridorlar,odalar çok basık, bakımsız. boyası, odalardaki dolaplar paslanmıs.. yenidoğan yoğun bakım çok bakımsız ve küçük.. hiç begenmedim. aldım dr. umu medical park b.evler de yaptım. her şey harikaydı. üstelik ethica dan da ucuz fiyatları. tavsiye ederim.
canım mrb.benim de dr dışardan ama ethıcayla anlaşmalı.medical park süper bir hastane.peki dr u dışardan getirtip medical de doğum yapınca ne kadar ödeme yaptın.benim özel sağlık sigortam var ama fiyat hakkında aydınlatırsan sevinirim.(normal mi sezeryan mı bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?