Ethcada Doum yaptm ...

hayırlı olsun bebısın oncelıkle :) bende z.burnu sahılde oturuyorum ethıca bıze yakın aslında dusunmedım degıl. pekı ssk ıle anlasması warmı? bıde orda onerebılecegın bı kadın dogumcu warmı? doktorum uzak bana cunku ıyı bı kadın dogumcu bulursam yakın bı yerde oraya devam etmek ıstıyorum.

ben DR.TAHİBE DERİCİnin hastasıyım m.joyy ali paşa beyin.o da çok memnun bende çok çok memnunum doktorumdan.güleryüzlü anlayışlı bir doktor.ssk ile anlaşması var hastanenin.bir tavsiyem daha var Rabbim en hayırlı doğum şeklini nasip etsin ama eğer sezeryan olacaksan evine yakn bi hastane seç.benim evim ethicaya uzak başakşehirde hastane çıkışında arabada çektiğim acıyı unutamam yol bitmek bilmedi eşim ne kadar dikkatli gelsede en ufak bi sarsıntıda çok ağrım oluyordu ethica evine yakınsa tercih etmelisin.hayırlı doğumlar dilerim

ARkadaşlar çok sağolun paylaşım için. Acaba daha ayrıntı bilgi verebilirmisiniz? Ben medicanaya gidiyorum. daha var doğumuma ama hala kararsızım. doğum şekilleriniz nasıldı? Anestezisyenler kimlerdi? İsim verirseniz çok sevinirim. Bir de kadın doğumcu olarak hangisi iyi acaba gidip muayene olmak lazım.
Doğum sonrası ilgi çok önemli. nasıl olsa doğurdu diyip boşveredebilirlerdi. Bebekleri ilgilenmeleri de dikkatimi çekti

canım ben epidural anestezi ile doğum yaptımantestezi doktorum da kadındı adını söyledi o gün ama aklımda tutamadım o gün ki heyecandan.dediğim gibi kadın doğum uzmanı olarak Tahibe derici yada ali paşa bey derim.doktorun hem bilgilisi hem ilgilisi zor bulunur tahibe hanımda ikiside mevcut :)

ben doğumdan sonra burda yazmıştım hastane ile ilgili görüşlerimi ama o başka bi ethica topiğindeydi.tekrarlamamda fayda var sanırım

ben berbat bi doktor deneyiminden sonra araştırdım ve tahibe hanımı buldum 28. haftamda başladım tahibe hanıma gitmeye.bazı arkadaşlarım diğer doktorunu bırakma yeni doktor bu zamana kadar ben takip etmedim der ilgilenmez diyorlardı ama tahibe hanım hiçde öyle yapmadı herşeyimle ilgilendi.28.haftamdan sonra sorunsuz bi hamilelik geçirdim sayesinde.sonuna kadar normal doğumu tercih eden bir doktor tabi senin kararına da saygılı.beni 40.haftama kadar takip etti baktıki kuzumun daha gelmeye niyeti yok tombullaştı iyice minyon olduğum için sezeryan tavsiye etti kararı bana bıraktı ben ona çok güveniyordum ve 24 nisanda sezeryan gününü kararlaştırdık.o gün kendisinin de doğum günüydü güzel bi tesadüf oldu :)

cuma günü kızım doğdu cumartesi pazar doktorum izinli diye üzülüyordum ama o evinden kalkıp geldi pansumanımı yaptı benimle ilgilendi odama sanki doktorum değilde ablam gelmiş gibi cana yakındı.

hastaneye kocaman bi bavulla gittik bebek bezleri hasta bezleri bebek kıyafetleri vs..ama bunların hiçbirini kullanmadık.hemşireler gelip altını temizliyor bezleri kendilerinden.hasta bezi verdiler bolbol bebeklere steril tulumlar giydiriyorlar sadece çıkışda veriyorsun evden getirdiğin kıyafetleri yine bebeği kendileri giydirip veriyorlar sana.

herakşam bebeği yıkamak ve bakım için alıyorlar 1 saat sonra mis gibi getiriyorlar.

emzirmeyi hemşireler öğretiyor.istediğin saatte telefon et geliyorlar.hepsi çok güleryüzlü.

ikinci çocuğu düşünürsem ilerde yine orda yaparım doğumu tabi tahibe hanımı ellerinden kaçırmazlarsa :)))

başka sorun olursa sorabilirsin

bende genel anesteziyle oldum..benımki erkekti...adını sormana fırsat kanmıo canımcım...seni önce odandan sedyeye ordan asansör ameliyathane ve orda herkezın agzı kapalı ve çok ciddi bır koşuşturma var..ben hepsinin yuzune baktım tek tek gulumsuorum ama onalr tamamen işlerıne konsantre olmuşlar..bır anda yeliz şimdi uycan dedi ve sorası yokkk uydum hemde ne uymak ruyalar gördüm..gözümü naçtıgımda ınanılmazzzzz agrım vardı ama kızımmmm nerdeee die bagrdım resmen ..bır bakıosunkı aman allahım 9 ay canında can tasıdın ve karnın bomboşşş..o an çok tarfsızdı benım için..odaya inerken falan baygındım zaten hıcc hatrlamıom..ama benımde arbada canımdan can gitti acayippp acıo araba hopladıkça maf oldummmm:kedi:ama tubiş dedgın gıbı bende bırdaha dgm yapçak olsam direkt buraya gidrim..:asigim:

Teşekkürler arkadaşlar. Ben de randevumu aldım. En yakın zamanda gidicem. Şu genel anesteziden ağrıyla uyanma çok kötü ya kabus gibidir heralde. Epidural daha iyi sanki. Ben acayip korktuğumdan sezeryan istiyorum şimdilik. Normal doğum önerenler hep nispeten kolay doğum yapanlar gibime geliyor. Normal doğum şans bence açılma hemen olursa ne ala olmazsa saatlerce sancı çekiliyor alttan kesik de cabası

Canlarım bilemiyorum bir hastaneden ne beklediğinize bağlı biraz da sanırım. Ben memorial da çalışmış bir insan olarak 5 yıldızlı otel konforu bekliyordum sanırım ve ethica bana cok bakımsız geldi. ne demişler " bir insana kötülük yapmak istiyorsan ona bir şeyin en iyisini ver, sonra hep o iyiyi arar durur, yediğinden içtiğinden gördüğünden zevk almaz olur" diye. ama yine de gördüklerim de bir gerçek.sizler benim gördüklerimi farketmemiş olabilirsiniz belki, ben daha bir profosyonel gözle inceledim çünkü. ama ethica nın bebek ve anne dostu bir hastane oldugunu biliyorum. medical park da öyle bir hastane. biz hiç bir şeye elimizi sürmedik. götürdüğüm bavul aynen geri geldi neredeyse.hemşireler çok çok ilgilendiler hepsi çok iyiydi.temizlik harikaydı. sürahi sürahi kayısı hoşafından ikramlık loğusa şerbetine kadar getirdiler. doktorum uğur kal ethica dan zaten süper bir doktor. 22:51 de doğum yaptım, ertesi gün sabah 6 da doktorum yanımdaydı ki kendisi bildiğim kadarıyla etiler taraflarında bir yerde oturuyor olmalı. yani tercih artık yeni doğum yapacak olanların. iki hastane de birbirine çok yakın zaten. gitsinler,gezsinler hangisi içlerine siniyorsa orada güzel bir doğum gerçekleştirsinler inşallah.

aşkolsun yani bizde bişeylerin adisine alışık olduğumuzdan demiyoruz.devletin doğumevinden gelipte orayı seçmedik.m.joyy da bende Türkiye hastanesinde çalışan çok meşhur bir doktoru bırakıp ethicayı tercih ettik.lmaz:

chveneburi ve m.joyy un yazdıklarına bende sonuna kadar katılıyorum.benim doktorum Acıbadem de çalışıyor ve özellikle Ethicayı kendisi önerdi bana başka bir yere bakmayın haklısınız bende ameliyat olacağım ama kendi hastanem epey yüksek ücretle yapacağı için bende ethica veya hizmeti düşünüyorum demişti.hatta kendi kızının fıtık ameliyatını bile ethicada yaptırmış.sonuçta bizler hastayız onlar hekim ben kaç tane hastane ismi sorduysam olmaz,orasını önermem gibi açıklamalarda bulunmuştu.bende burun ameliyatımı Memorial da yapmıştım evet otel gibi ama ethicadaki ilgiden çok ta memnun kaldım.sonuçta bebeklerimiz çok iyi koşullar altında bakıldı.gecenin 3 de bile hemşire bir tlf la gelip bebeğe bakıyor hemde güler yüzle.he diyeceksiniz bu onun görevi evet ama tek çocukta benimki değildi:))valla ne olursa olsun isterse en süper yerde olsa sonuçta 1-2 gece değil mi satın almıyorsunuz.benim doktorum bebek ünitesi olsun,ulaşımı kolay ve hastane temiz olsun yeterli demişti gerçektende öyle gerisi boş çünkü.
en önemlisi doktor bence doktorum bebek ters dönmüştü kontrolümde ertesi sabah 7 de acilen sezeryan dedi genel anesteziyle doğum yaptım sabah 9.30 da odamdaydım ayılmıştım ve hiçbir ağrım olmadı çok çabuk bayılıp çok çabuk ayılmışım sanırım birazda bünye meselesi,ben normal doğumu çok isteyipte son anda sezeryana döndüğüm içinde morali bozuk ve anesteziden çok ta korkan bir tiptim.
doktorum sık sık arayıp genel durumu takip etti ertesi günü gelip dikişime baktı bantımı değiştirdi taburcu olmadan öncede hemşireye ağrı kesici yapılamasını söylemiş ki allah razı olsun çünkü avcılardayım bende eve ağrı içinde hoplaya zıplaya gelmedim.
bende cheveneburi ye katılıyorum eğer 2.çocuğu düşünürsem ki eşimde aynısını söylüyor kesinlikle ethica olur yine.
candy 2009 canım benim arkadaşımda Nur tüzüner in hastası çok memnun kaldı yine ona gitmeyi düşünüyor 2.doğumunda bilgin olsun.nur hn da son derece profesyonel birisi gerçekten.

tuğba cım, yanlış yorumlamıssın yazdıklarımı. ben, siz adisine alışıksınız, anlamazsınız demedim ki, hem ne haddime böyle bir şey söylemek. ben sadece benim beklentilerim çok yüksekti, ethica benim beklentilerimi karşılayamadı fiziki görünüş olarak dedim. bebek bakımının ve hemşirelerinin de çok iyi ve ilgili oldugunu da belirttim yazımda zaten. lütfen yanlış anlaşılma olmasın ve yine yazımda belirttiğim gibi herkesin kendi tercihi ,biz burada gözlemlerimizi deneyimlerimizi yazıyoruz tarafsız olarak, seçim yapacak olan insanlara yardımcı olabilmek adına.

bana kalırsa önemli olan hızmet..hastanenın gösterişli sürahileri yada içtğim 1 bardak lahusa serbetı gıbı göz boyamalık farklılık yartcak kucuk seyler degıl..bunlara kanmak en kolayı..ben cok arastırdım medıcal parkada gittim aysegul sofuluoğluna..soyguncu bır hastane..bende böle dusunuom.sonucta bızde tubanın dedgı gıbı dogum evınden sora düşmedık buarya ethıcayı görunce ne oldum delisi olalım dimi canım???herkese hayırlı dogumlar..a.s.

bu sürahiler şerbetler bence göz boyama değil, insana kendini iyi hissettirecek küçük güzel detaylardır. yoksa biz de 1 sürahi hoşafa kanıp gitmedik heralde medical park b. evler e. soyguncu oldugunu da düşünmüyorum, ne konuştuysak onu ödedik, ekstra tek kalem ödeme çıkarmadılar, ayrıca ttb nin fiyatları da ortada, soygunculukla ilgili bir durum yaşadıysan medical park da, paylaşırsan forumda, herkes de dikkat etmiş olur bu duruma karşı.

hizmet hastanesi konusunda katılıyorum. yıllardan beri gittiğim çok iyi bir hastanedir. vakıf hastanesi oldugu için işler farklı yürüyor orada. hatta hamileliğimde aşırı mide bulantısından dolayı da orada yattım. çok güzel ve ilgili bir hastanedir. dogum konusunda da bebek dostu bir hastanedir, bir çok tanıdıgım orada dogum yaptı ve memnun kaldı.

canım mrb.benim de dr dışardan ama ethıcayla anlaşmalı.medical park süper bir hastane.peki dr u dışardan getirtip medical de doğum yapınca ne kadar ödeme yaptın.benim özel sağlık sigortam var ama fiyat hakkında aydınlatırsan sevinirim.(normal mi sezeryan mı bu arada)

Merhaba. fiyatlar konusunda özeline mesaj gönderdim. ayrıca medical park ile ilgili baska bir konuya yazdıgım yazıyı aşağıya kopyalıyorum.

merakli_misafir kullanıcısından alıntı
merhaba. Ben orada doğum yaptım 22 nisan da. çok memnun kaldım. Odaları, ameliyathaneleri, hemşireleri hepsi çok iyiydi. 7 saat suni sancı çektim ama spinal anestezi ile sezeryan olmak zorunda kaldım. Anestezist bayan dr. Da çok iyiydi. Hem ilgili, hem de sonrasında bel ve bas agrısı gibi bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız bir kaç kusuru var hastanenin. Birincisi sancı odası uygulamaları var. Normal doğum yapacaksanız doğumhanenin de içerisinde oldugu ve sancı odalarının da bulundugu bir bölüm var.sancı odaları 2 şer kişilik arada perde var. Sancı odalarına erkekler alınmıyor. Eşini yanında isteyenler için çok kötü bir durum. Ben yerimden kalkıp kapı önüne çıkmak zorunda kaldım devamlı. Diğer bir durumda panik bir insansanız ve doğum korkunuz varsa sizin için iyi bir hastane seçimi olmaz. çünkü yanınızdaki kişinin sancıdan inlemeleri, doğumhane den gelen bagırışlar moralinizi bozabilir. Ikinci kusuru ise eşinizi ameliyata almak istememeleri. Biz gece doğumu olması sebebiyle bir istisna yapıp girdik ama normalde sokmuyorlarmış. Bunlar dışında her şeyiyle çok güzeldi. Ayrıca bebek bakımı konusunda da çok doğru bir yaklaşımı var hastanenin. Bir de biz iki kişilik odalarda tek basımıza kaldık. Tek kişilik odalar doluydu. çok rahat oldu. Eşim de refakatçi kaldı, o da hasta yatağında uyudu,rahat etti. Yatakların arasında da perde vardı. Ziyaretçiler varken emzirmek istediğimde çekiyordum perdeyi, çok rahat oluyordu. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kolay doğumlar diliyorum şimdiden.

kızlar merhaba bende incirli ethicaya gidiyorum doktorum elif esra hanım çok tatlı bir doktorum var inanılmaz memnunum. şuan 24. haftadayım doğumumu ethicada yapıcam herkese tavsiye ediyorum:))

selam.ben de sitede yeniyim.benim doktorum ehicada elif esra uyar.kesinlikle tavsiye ederim.çok ilgili ve de bilgili bi doktor.aklınızda hiç bir şüphe kırıntısı bırakmıyor.hafif kanama şikayetiyle akşamın 8inde aradım.hastaneye gidin giriş yapın beni oradan bilgilendirecekler dedi.hastaneye gittim,nöbetçi dr sıkıntı yok eve gidip dinlen dedi.eve döndük.saat 10 falandı esra hanım beni aradı nasıl oldun iyi misin bir sıkıntın var mı diye.ben geç saatte rahatsız etmeyim diye aramadım o meraktan ben aramış.maalesef 24 ekimde 6 haftalık hamileyken düşük yaptım.cumartesi günü çalışma günü olmamasına rağmen geldi giriş işlemlerimle bizzat ilgilendi ve beni kürtaja aldı.insanı inanılmaz rahatlaan ve güven veren bir dr.bu arada ethicanın hemşireleri de oldukça ilgili ve güleryüzlü.şu an bekleme dönemindeyim.tekrar gebelik planlıyoruz ve esra hanıma gitmeye devam edeceğim.bu arada ethicada devlet memuruna esra hanımın muayenesi 8 tl.10 gün kontrol süresi içinde muayene ücretsiz.

Selam arkadaŞlar
benım doktorum ethıca da doĞuma gırıyormuŞ. Ama hastaneyı araım fıyatlar hakkında bılgı vermedıler. Yakın tarıhte ssk lı doĞum yapan var mı yardımcı olursanız sevınırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…