bebeginizle bir omur saglik mutluluk dolu bir hayat diliyorumopuyorumnanaktan
canım gözün aydın,rabbim sağlıkla büyütmeyi nasib etsin.
doktorunda bu hastanedemiydi canım?benim doktorum acıbademde ama doğum için orayı düşünmüyorum.doktorum istediğin hastaneye gelirim diyo.bende araştırıyorum işte.
kızlar 1 haftalık anneyım..hepimiz en iyi hastanede dogum yapmak istıyoruz..bende cok arastırdım ve sizlere yardımcı olmak için fıkır vermek istedım..dogumumu ethıca incırlide yaptım ve gercekten inanılmaz memnun kaldım.herkeze gönul rahatlığıyla önerıyorum..hem hastane hem hemsıreler ve tum personel inanılmaz ilgili.en ufak bır memnunıyetsızliğim olmadı.umarım yardımım dokunur.aklınızda bulunsun herhese hayırlı dogumlaropuyorumnanaktan
ben sezaryan yaptım mecburı sezaryan 2mlyar verdık ama ekstra mutlaka cıkıo..benım iltıhaplam falan oldu hepsı ekstra olarak eklenıo yapılan serumlar ve ıgneler yane..ama hastane ve hemsireler cok iyi..bebegını sürekli onlr alıp bakım yapıo..sen alt acmıon onlar srklı gelıp altını alıo..emzrmeyı hastaneden cıkana kadar onalr gösterıo.gece bıle gelıp uykundan kaldırıp hadı emzrelim diolar..ve cok guleryuzluler..sskm da var bu ssklı fıyat canım yazmayı unuttum:umursamaz:
canım benım yapıkredı ozel saglık sıgortam var.doktorumu dısardan getırecegım.
2000 lira cok uygun muş.ben ozel sigortaya 2000-2500 rahat oderım dıyordum sen ssklı bu fıyata cıkmıssın.benım dr alır rahat 1500-2000 hastanede bı o kadar tutsa offf yanı.
bide ıkız farkı alıyorlarmıs galıbaaa
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Ben de Ali Paşa Bey'in hastasıyım, doğum da Ethica'da olacak, çok araştırdım, hizmet ücret kalitesini en son bu hastane ve bu doktorda karar kıldım.Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var, usg cihazları son model, çok temiz bir hastane. Her insanın yaşaması gereken bir kalite ve üstelik 7 yıldızlı otel tarifesi de yok. Ali Paşa Oskay insanda müthiş güven uyandırıyor, gereksiz hiçbir şey tavsiye etmiyor.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Ben de Ali Paşa Bey'in hastasıyım, doğum da Ethica'da olacak, çok araştırdım, hizmet ücret kalitesini en son bu hastane ve bu doktorda karar kıldım.Yenidoğan yoğun bakım ünitesi var, usg cihazları son model, çok temiz bir hastane. Her insanın yaşaması gereken bir kalite ve üstelik 7 yıldızlı otel tarifesi de yok. Ali Paşa Oskay insanda müthiş güven uyandırıyor, gereksiz hiçbir şey tavsiye etmiyor.
m.joyy canım hayırlı olsun bebişin anneli babalı büyüsün inşallah çok sevindim bende seni merak ediyordum ne yaptın diye burda görünce çok sevindim.hastaneden memnun kalmana ayrıca sevindim malum ikimizde aynı doktordan madur olmuştuk sonradan ethicayı bulmuştuk ben tavsiye etmiştim sana inşallah benim kadar memnun kalır diyordum hep çok sevindim okuyunca.mümkünse bebişinle ikinizin resmini gönder bana mesajla canım ya merak ediyorum.
ipekcim senin söylediklerine ben hiç şahit olmadım ethicada valla şaşırdım evet küçük odalarda var ama ben az bi farkla suitte kaldım valla benim evimin salonu kadar büyüktü kaydirigubbakcemile3 kocaman tertemizde bir banyosu vardı.sabah akşam temizleniyor çöpler alınıyordu.m.joyyun dediği gibi bebeğin altını bile değiştirmedim hiç.her akşam yıkadılar bakımını yaptılar misler gibi getiriyorlardı yanıma.
doktorum zaten muhteşem bi insan DR.TAHİBE DERİCİ.40ın çıkınca gel demişti hala gitmedim yok ecrinin sarılığı yok bağırsak mikrobu derken ancak kendimize geldik.ama gidicem en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?