Bu vatanda yaşadığım için değil de, böyle bir devlet yönetimi altında yaşadığım için utanıyorum bazen.
Adalet hakikaten "mülkün" temiliymiş.
Sevinilecek bir durum yok ama sevindiğim tek nokta bu herifin katil olduğunun tescillenmesidir.
Gezi olaylarında can alan, cana bilinçli olarak kast eden tüm katil ve suçlular şu an rezilce aklanmaya çalışılıyor.
Bir de utanmadan "silahı eylemcilere doğru doğrultsaydım bakalım o zaman bana taş atabilecekler miydi" diye savunma vermiş..Milletin güvenliği böyle katillere emanet işte.
Umarım içeride hakettiğini bulur, umarım sağ çıkamaz oradan ve umarım suç ortaklarının da yüce divan da yargılandığını göreceğimiz günler gelir.
sağlıklı düşünemiyorlarda ondan polisin görevi adam öldürmek değil..adam öldürmek suçundan insan yırtmaya çalışırmı..vicdanı rahatmı acaba..Hem adam öldür hemde maddi yadım al ne güzel memleket olduk..
sağlıklı düşünemiyorlarda ondan polisin görevi adam öldürmek değil..adam öldürmek suçundan insan yırtmaya çalışırmı..vicdanı rahatmı acaba..
öyle olsa bu kadar uzamazdı ablacım..öldürmekten yargılanmazdı..Ne vicdanı ya,sorsan kendimi korumaya çalıştım derler..
öyle olsa bu kadar uzamazdı ablacım..öldürmekten yargılanmazdı..
Ben bu davanın meşru müdafaa ile kapatılacağını düşünüyorum,ya da kasıtsız adam öldürme vs olur,en fazla 5 yıl ceza verilir.Sadece olay soğusun,insanların tepkisi azalsın diye davayı erteleyip duruyorlar.Adaletin işi belli olmuyor işte,her dava uzamıyormu artık..
Ben bu davanın meşru müdafaa ile kapatılacağını düşünüyorum,ya da kasıtsız adam öldürme vs olur,en fazla 5 yıl ceza verilir.Sadece olay soğusun,insanların tepkisi azalsın diye davayı erteleyip duruyorlar.
Evet öyle dedi.Ve Ethem Sülük çok ölümcül bir yerden vuruldu yani kol bacak değil ki,laf olsun diye söylüyor işte.Polisin savunmasıda bu yöndeydi herhalde öyle hatırlıyorum,nefsi müdafaa ..
Artık o kadar şeyler oluyorki ülkemizde şaşırıp kalıyoruz.
davaya gitmemiş memur..avukatta başka davası varmış gitmemiş nasıl işse artık..kapatılması akıl karı değil böyle adaletsizlik olamaz..Ben bu davanın meşru müdafaa ile kapatılacağını düşünüyorum,ya da kasıtsız adam öldürme vs olur,en fazla 5 yıl ceza verilir.Sadece olay soğusun,insanların tepkisi azalsın diye davayı erteleyip duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?