ben ethica incirli hastanesi Elif Esra Uyar'a gittim. genç ve çok pozitif bir doktor.
istediğiniz aman arayabileceğiniz, muayene sitediğinizi sorup detaylıca cevap albileceğiniz bir doktor.
benim gebelik öncesi, gebeliğim ve doğumum çok zor ve problemliydi.
doğumumu devlet hastanmesinde yapmak zorunda kalmama rağmen sürekli arayıp takip etmiştir kendisi.
sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir doktorudur kendisi.
Sağol canım bunları zaten okumuştum.27 haftalık hamileyim doğum için bahçelievler civarında bir hastane araştırıyorum.Bugüne kadar özel meltem hastanesinde Nejla hanıma muayene oldum kendisi gerçekten cana yakın iyi bir doktor ama hastane pek içime sinmedi Medikana,Medikal park ve Ethicayı araştırıyorum bakalım inş yeni doğum yapan birileri sesimi duyarda bişeyler yazar:)
canım madem bahcelıevler tarafı benım bir arkadasımın özel doktoru ve hatta bir kacının doktoru dısardan hizmet hastanesıne katıldı doğuma bende gezdım doğumhaneyı heryerını temız ve ferah bir hastane ustelık doktorları harıka ben sait beye gıdıyorum mukemmel bır doktor meltem hanımda var oda cok ıyı hem fıyatları harıka özel olmasına rağmen tavsıye ederım
Ben medikal park medikana ve ethica arasında karar kılmaya çalışıyordum 2 hastaneyi gezdim fiyat ve doktor bilgisi aldım.odaları inceledim .Hizmet hastanesinide listeme ekliyeyim ozaman
Ben 30.06 2010 da ethicada doğum yaptım canım yeni sayılır doktorum uğur kal 9 ay boyunca ona gittim.Özellikle normal doğum istedim ve allah kısmet etti normal yaptım.Ebeler hemşireler çok iyiydi.Bütün gece sancı çektim hiç yalnız bırakmadılar.Sabaha karşı bebeğim geldi doktorum doğum anında geldi.Herkes çok güleryüzlüydü çok moral verdiler.Ücrete gelince beklediğimizin üstünde fiyat çıkardılar 2300 demişti dokrorumz biz 2850 tl ödedik baya bir eklediler bebek bakımı falan sabaha karşı doğum yaptım öğlen çıktım doğru düzgvün kalmacdım bile.Bu arada ben de ssklıyım.Başka bir sorun olursa seve seve cvplarım ayrıntıları anlatırım.