Ethica İncirli hastanesi

Asud

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
1.611
5
358
İstanbul
Arkadaslar merhaba..Ethica İncirli Ali Paşa 'ya gidecegim. BU hastaneyi kullanan,bilgi sahibi olan varsa cok sevinirim.Sezeryan ucreti su an icin 2500-3000 TL civariymis SGK'li.

Merhaba,

ben 09- 2-12 ali paşa beye gittim 12 haftalık hamilyim bnden 2li test istedi (sgk lı için 120tl) ama onun için bebeğimin ensesini ölçmesi gerekiyordu dönmeyince bebişi biraz sarstı :emir_bebek: eve geldiğimde kanamam oldu tekarar aradım bura gel dedi gittm şuan 1 haftalık yatak istirhati verdi. şuan evde yatıyorum. :43:
bebeğin iyi olduğunu soyledi perşembe tekrar randevum var

İnsallah onunla bir ilgisi yoktur. Sarsmayi tam olarak nasil yapti anlamadim ama kanama olacak kadar abarttigina inanmak istemiyorum. İlk gebeligimde biz de enseyi 1. de alamamistik donmemisti baska bir gun gitmistim. İnsallah bir sorun yoktur. Ablaminda doguma kadar kanamasi oldu. Sakın moralini bozma.
Buradan tekrar durumla ilgili haber verirsen sevinirim.Cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
teşekkür ederim. yanlızca o gün kanamam oldu şimdilik çok şükür bişeyim yok. yatıyorum tabiki perşembe sonrası yine bilgi veririm.
doktor yaptı demiyorum :20: yanlızca karnıma bastırarak ve ulturason cihazının ucuyla sallayarak hafifhafif vurarak. çevirmek istedi.
bu arada hastanede fiyatlar doktora gore değişiyor örneğin ali paşa beyin muaynesi sgk lı için 70 tl nur hanım 55tl
ali paşa beyin normal doğum fiyatı 2500tl sezeryan ise 3500tl

Telefonda 2500 TL fiyat verdiler sezeryan Ali paşa için.Yanlis vermisler demek ki.Daha doguma cok oldugu icin ben aldigim fiyatlara cok guvenemiycem.Bir dahaki kontolde de doktorumla konusucam.Aslında doktorumu degistirmek istemiyorum.Daha uygun bir hastane ile calisir mi diye sorucam. Ben ilk dogumumu Metropolitan Florance de yapmistim.Ancak su an fiyat cok yuksek.Doktorumda maalesef o civardaki hastanelerle calisiyor.
Senin de iyi haberlerini bekliyorum.Ablamin da kanamasi ve sancisi cok olmustu.Simdi kizlari cok iyi.İstirahat iyidir,dinlenmene bak.Devam etmedigine gore de kesilmistir..

Tekrar Merhabalar:)

Kanamam kesildi çokkkk şükür şimdi daha iyiyim pazartesi işe bile başlıyorum:))):nazar:

Bu arada perşembe günü Özel Esenler Hayata hastanesine gittim testlerim için. çünkü Ethica Hastanesi bana pahalı geliyor. Ali bey testleri nerde yaptırdığıma önemli olmadığını söyledi.(2li test ethica da 150TL , esenlerhayat hastanesinde 85TL)

Hayat Hastanesinde 2 ay önce eltim doğum yaptı o çok memundu doktorundan daha öncede duymuştum ben başkalarından.
test yaptıra bilmek için doktora muayne olmamda gerekince hemen onun doktorunu tercih ettim. Op. Dr. Fahri İnan

Hastaneyi çok beğenmedim ama dr dan çok memnun kaldım. hastanede güzel olsa kesin orada doğum yapardım. herşeyden bilgi verdi. gece doğumlara gelmiyormuş nöbetçi dr. olduğunu söyledi. fiyatlarıda çok uygun sgk lı için sezeryan doğum 550TL
bu arada 12 haftalık bebeğim için cinsiye tahmini bile yaptı. %80 kız:emir_bebek: diyor bakalım bende de doğru olacakmı:))) çünkü eltime de %70 erkek demişti erkek oldu:)
Dr. cinsiyet için çok giden olduğunu duydum.
Doğum için aklımda olacak bir doktor sizlerede öneriyorum:)

Kanamanın kesilmesine çok sevindim.Bundan sonra daha rahat, doya doya, sindire sindire devam edersin insallah.:nazar::nazar::nazar:
Ben hala eski doktoruma devam ediyorum çunku kolay ulasiyorum.Bugunlerde cok ihtiyacim oluyor.Benim ilk aylar biraz sıkıntılı geciyor.

çooookkkkk teşekkür ederimmmmm
İçin kimde rahat ediyorsa ona gitmelisin.
umarım seninde en kısa zamanda sıkıntıların geçer. bebişinede sanada sağlık diliyorum canım. kendinize dikkat edin.:16:

Back
X