Emre ilhana kasıma randevu veriyorlar da ondan sordum. Çok teşekkür ederim.
Sakıncası yoksa fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim.
şuan daha bant var ama yuklerım bıraz sonraa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emre ilhana kasıma randevu veriyorlar da ondan sordum. Çok teşekkür ederim.
Sakıncası yoksa fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim.
2.500 canım gayet makulll bir fiyata yapıyor:)
Cok merak ettim cok gecmis olsun resmini merak ediyorum:)?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1113620 canım bu dokuzuncu gunum alcılarım cıktı ve bandajlarımın takıldıgı ılk gun cildim bayaa bozulmuşş![]()
en son cekıldıgım foto bu canımönden son halinizin fotosunu koyabilirmisiniz
en son cekıldıgım foto bu canım
canım doktorların ucuylede gorus hangısı en cok guven verıyorsa ona ol amelıyatını bu cok onemlı cokta dusunmee :) tamer bey amelıyatlarını kapalı teknıkle yapıyor dısarıda hıc kesı ızın vs olmuyor fıyatı 2500 tl ıdı suanda oyle sanırım. :)vuhhuuu çok hoş görünüyohüseyin altun süleyman candan ve tamer köse aklımdaki 3 isimdi şu an tamer köse önde :)anladığım kadarıyla fiyat olarak da uygun özel hastanede de yapıyo ee burun da güzel offf kararsızlık başladı yine
![]()
canım neden korkuyorsunkıı hıc korkmaa benım hıc canım yanmadı zerre acı agrı duymadım ben :) sadece bı sure burnun alcılı olacak vebı sure burnunun koruman ve duz pozısyonda uyuman gerekecek tek sıkıntın bu oluyorr o da zaten gecıp gıdıyor benım ucbucuk ayy oldu bıle :) hıcc korkulacak bı amelıyat degıl :) sen kıme olacaksın?çok güzel olmuş canım bende bugün muayene olmaya gideceğim de çok korkuyorum umarım vazgeçmem![]()
birazdan tamer beye muayene olmaya gideceğim ameliyathane fobim var ve anestezi tabi sanki kalkamayacağım gibi panik atak olunca zor sen sanırım metanetlisin :)canım neden korkuyorsunkıı hıc korkmaa benım hıc canım yanmadı zerre acı agrı duymadım ben :) sadece bı sure burnun alcılı olacak vebı sure burnunun koruman ve duz pozısyonda uyuman gerekecek tek sıkıntın bu oluyorr o da zaten gecıp gıdıyor benım ucbucuk ayy oldu bıle :) hıcc korkulacak bı amelıyat degıl :) sen kıme olacaksın?
canım birde bişey soracağım bilgisayardan resim üzerinde gösteriyormu şöyle olacak diyebirazdan tamer beye muayene olmaya gideceğim ameliyathane fobim var ve anestezi tabi sanki kalkamayacağım gibi panik atak olunca zor sen sanırım metanetlisin :)
görüşmen hakkında detayları izlenimlerini yazarsan çok mutlu olurum ben de Tamer beyi düşünüyorum, siz ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosunuzbirazdan tamer beye muayene olmaya gideceğim ameliyathane fobim var ve anestezi tabi sanki kalkamayacağım gibi panik atak olunca zor sen sanırım metanetlisin :)
şimdi çıktım görüşmeden gayet sıcak ve hoş bence muayene etti ben pc üzerinden resim görmek istiyorum dedim ben öyle yapıyorum çünkü ameliyatta yuzunuzu ölçerek yapıyorum ve en doğalı olacak kimse anlamayacak dedigörüşmen hakkında detayları izlenimlerini yazarsan çok mutlu olurum ben de Tamer beyi düşünüyorum, siz ne zaman ameliyat olmayı düşünüyosunuz
hımm anladım canm sakıncası yoksa ne kadar olmuş ameliyat ücretleri söylermisin... yaptığı burunların resimlerini gördünüz müşimdi çıktım görüşmeden gayet sıcak ve hoş bence muayene etti ben pc üzerinden resim görmek istiyorum dedim ben öyle yapıyorum çünkü ameliyatta yuzunuzu ölçerek yapıyorum ve en doğalı olacak kimse anlamayacak dedi
eylül sonuna kadar 2500tl canım yaptığı burunları da yoğunluktan çekemiyormuş.hımm anladım canm sakıncası yoksa ne kadar olmuş ameliyat ücretleri söylermisin... yaptığı burunların resimlerini gördünüz mü
bendede vardı o korku ama ruyada gıbısın bı anda uyanmıs oluyosun ben daha asansorde gıtmıstım kendımden :) sonra amlythanede uyan artık dıyen sesler duydum bıttımı dedım bıttı dedıler tesekkr ettım ve tekrar uyku moduna gectımcanım birde bişey soracağım bilgisayardan resim üzerinde gösteriyormu şöyle olacak diye
canım evet tamer bey cok yogun gorusmeye gıttıgınızde zaten anlayacaksınız ve muhtemelen zaten estetık amelyt olmus yada bandajlı hastası muhakkak olur bekleyen cunku benım hergıdısımde vardıhımm anladım canm sakıncası yoksa ne kadar olmuş ameliyat ücretleri söylermisin... yaptığı burunların resimlerini gördünüz mü