Etik değil ama...

Tam iki yıl sabrettim ben.Yakin arkadaşım değildi isyerindendi.Şimdi geriye dönüp bakınca ne sabırlıymışım diyorum.Edebi, edepsiz olan taraf korkaklık zannediyor.Ben bunu anladığımda iki yıl geçmişti.Ha ben onun gibi yapmadım çektim kenara baktım icabına.Bir daha da ağzını açmadı.Tavsiye ederim.Bir başkasının hayatınızdan bir saniye bile çalmasına izin vermeyin.Niye stres olup üzülesiniz ki?

Of görmezden gelme Allah aşkına, böyle insanlar korkuğunu düşünür. İyi olmaya çalışırsın o "aa bak pişman olsu"der. Her halükarda senin üstüne çıkmaya çalışır. Ezmeye çalışanı ezmek lazım ki sussun.

Üst üste hamle yaptığına göre aslında keyifli değil huzursuz. Bu tiplere en güzel cevap hiç cevap vermemektir +1. Tenezzül bile etmeyin.

İşte direk soylemeyip ima ettikleri için bir yere kadar çıkışıyorsun. Hani direk sana soylemeyip ortaya atiyolar ki üstüne alın ama cevap vereme diye.buna fırsat verecek ortamlarda bulunmuyorum ama illa denk gelir de en ufak bir ima sezersem, hala laf sokma çabasına girdiginize gore zamaninda bayağı bı batmisim dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…