Et'in yumusak olmasi icin

ebru211

UMRUMDIŞI
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
579
717
123
kizlar gecenlerde kaynanamlar yemege geldi herzaman yaptigim et sote yemegini yapdim normalde cok güüzel olurdu etimi kavururken hep biraz süt eklerdim yumusacik olurdu ama son zamanlarda yaptigim tüm et yemeklerinde etlerim cok sert oluyo agizda sakiz gibi siz neler yapiyosunuz etlerin yumusak agizda dagalmasi icin

ben bir gün önceden biraz sirke,süt ve zeytin yağında bekletip ertesi gün yapıyorum yumuşak oluyor (sirkenin tadı belli olmuyor)

cağ kebabı yapan bir arkadşaım var o dediki.etleri bir gece öncesinden koy bir geniş kaba üstüne ayran dök ve bir şişe soda dök.sabaha kadar beklet.sonrada o suyu döküp iyice pişir lokum gibi olur dedi

cağ kebabı yapan bir arkadşaım var o dediki.etleri bir gece öncesinden koy bir geniş kaba üstüne ayran dök ve bir şişe soda dök.sabaha kadar beklet.sonrada o suyu döküp iyice pişir lokum gibi olur dedi

ayyy bozulmasın öleee sonra zehirleniriz =))

sen denedin mi ??

ben bir gün önceden biraz sirke,süt ve zeytin yağında bekletip ertesi gün yapıyorum yumuşak oluyor (sirkenin tadı belli olmuyor)

hic bir gün önceden aklima gelmedi canim sagol peki dograyipmi bekletiyosun yoksa tüm kenmi

ben işten gelince pratik olsun diye doğrayıp yapıyorum ama tümde olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…