Etinizin yumusacik olmasi icin....

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
Slm kizlar...:3:

Et yemegi veya etli yemeklerimizi pisirirken hepimiz etimizin yumusak olmasini isteriz.
Bunun icin ne yapmak lazim hemen soyluyorum...
Etimizi dogradikatan ve ve tenceremize koyduktan sonra,
icerisine 1 yemek kasigi sirke ilave ediyoruz ve bildigimiz gibi pisirmeye devam ediyoruz.
hic merak etmeyin yemegin icinde hic bir koku olmuyo
aksine etimiz yumusak oluyo.

Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
opuyorumnanaktan

Aynen bende öyle yapıyorum yeni keşfettim nette araştırırken görmüştüm.
eti sevmiyordum,böylelikle az da olsa yemeye başladım

bende deneyecegim sirkeyi.eti yumusacik severim.ayrica ben tavugada sirke katiyorum.bir gece bekletiyorum.salcali sosta.harika oluyor yumusacik.herkeze tavsiye ediyorum denemesini.2 yemek kasigi yeterli oluyor

du bakalım bi deneyek kuşum güzel omazsa sorarım hesabı nı:mymeka:

Slm kizlar...:3:

Et yemegi veya etli yemeklerimizi pisirirken hepimiz etimizin yumusak olmasini isteriz.
Bunun icin ne yapmak lazim hemen soyluyorum...
Etimizi dogradikatan ve ve tenceremize koyduktan sonra,
icerisine 1 yemek kasigi sirke ilave ediyoruz ve bildigimiz gibi pisirmeye devam ediyoruz.
hic merak etmeyin yemegin icinde hic bir koku olmuyo
aksine etimiz yumusak oluyo.

Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
opuyorumnanaktan

Teşekkürler paylaşımın için..Et yemeyi sevmiyorum belki lezzette katar birazyerimseniben

o sirkenin ekşi tadı kalmıyo mu içinde yemeğin birde ne zman atalım mesela yemek pişmek üzereyken mi yoksa ocağa koyar koymaz mı:uhm:

peki şekerim bunun ölçüsü var mı mesela bi kiloya mı bi kaşık sirke yani ya da öyleyse yarım kiloya da aynı mı koyalım yoksa yarım kaşık mı koyayım :utangac:

peki şekerim bunun ölçüsü var mı mesela bi kiloya mı bi kaşık sirke yani ya da öyleyse yarım kiloya da aynı mı koyalım yoksa yarım kaşık mı koyayım :utangac:

yani nasil desem ki acepsempatiksalakcinni
cok ete 1 kasik
az ete yarim kasik
delikafadulden

ay mersi şekerim çok faydalı bi bilgi bi et obur olarakdelikafaduldeneti her şekilde tüketirim evelallahhihoyyyt

ete aşık biri olarak teşekkür ediyorum canım
ilk yemeğimde deneyeceğim cokacimcoook

Back
X