Etkilendi mi kibarlıktan mı yapıyor?

ben sizi anladim hersey net olsun diyorsunuz ...sorsaniz gururunuz incinecek beklemekte yoruyor ... beklemek en iyisi gercekten yazinca kendinizi kotu hissedeceksiniz

Evet bende burda karıştım planlıyor demekki hoşlandı ama o zaman neden beni tanımaya çalışmıyor merak etmiyor
Yılbaşında beraber olmayı teklif etti
Mesajla zaten birbirinizi tanımanız çok zor. Ancak yüzyüze taniyabiliyorsunuz kişilik olarak.
Erkek arkadaşım tam odun olarak nitelendirelecek tiplerden ilişkimizin ilk başlarında mesajlaşmayi pek sevmediğini söylemişti ben de anlayışla karşıladım telefon konuşması buluşma ile sorunu çözdük 14 ayı geçti beraberiz bazen hiç mesajlasmadigimiz gunlerimizde oluyor
Ama baştan bu konuları konuşmak gerekiyor

Zırt pırt mesaj atmaması normal ama 2. buluşma için taaa 2 hafta sonrasını seçmesi garip bence. Yılbaşından önce bir kez daha görüşülmeli en azından.

Mesajla zaten birbirinizi tanımanız çok zor. Ancak yüzyüze taniyabiliyorsunuz kişilik olarak.
Erkek arkadaşım tam odun olarak nitelendirelecek tiplerden ilişkimizin ilk başlarında mesajlaşmayi pek sevmediğini söylemişti ben de anlayışla karşıladım telefon konuşması buluşma ile sorunu çözdük 14 ayı geçti beraberiz bazen hiç mesajlasmadigimiz gunlerimizde oluyor
Ama baştan bu konuları konuşmak gerekiyor
Bana hiçbir açıklama yapmadıki. Mesajlaşmayı sevmiyorum vs. gibi o yüzden düşünüp duruyorum anlam çıkartmaya çalışıyorum

Back
X