Etkilendi mi kibarlıktan mı yapıyor?

adam sizden hoslanmiyor daha anlamadiniz mi ? ben biryle gorusuyordum mesaj atmazdi bir iki kere attim ben..baktim mesgulum diyor sonra da laf arasinda dediki ben film izliyrm:KK70::KK70:sonra dedimki olmaz ben istemiyorum...ben cekemem boyle insani..tanistiran arkadasima sogumustum zaten demis ..halbuki bana erken karar veriyorsun demisti ..yani bu işin sonu iyi degil
Bizim aramızda öyle olumsuz birşey geçmedi ama konusmuyoruz işte bu da bi sorun

aramaz sormazdı ben görüşmek istemeyince coşardı yok illa görüşelim diye araya bir sürü insan koyardı filan. en son böyle bir plan yaptı yine aramadı sormadı. plan günü gelince kapıdayım diye aradı hazır değilim deyip beklettim. inatla bekledi gitmedi. indim. sonra da aramayınca buluşmayacağız diye düşündüm hazırlanmadım filan dedim. velhasıl yanına gidince de bu şekilde devam etmeyeceğini söyledim. ama o yine klasik sözlerini verdi bugün milat olsun filan. kusura bakma deyip yol verdim kendisine. hatta konuyu buraya da açmıştım.

o konuda bir arkadaş bana seninle buluşmayı iple çekecek insanlar çıkacaktır karşına gibi birşey demişti. kendin için böyle birşey arzula lütfen. o insan gerçekten çıkıyor geliyor en gelmez dediğin anda, ve bunun gibi adamlara harcadığın vakit seni sadece üzüyor. boşver bu adamı...
Öyle yapacağım çok sağ olun

Sorun, neden yazmiyorsun diye. Begenmediyse ogrenirsiniz. Dikkat cekmek icin yapıyorsa da böyle gitmeyecegini, iletisim olmadan nasıl tanisacaginizi sorun. Aynı seyde diretirse de bitirirsiniz.

Sorun, neden yazmiyorsun diye. Begenmediyse ogrenirsiniz. Dikkat cekmek icin yapıyorsa da böyle gitmeyecegini, iletisim olmadan nasıl tanisacaginizi sorun. Aynı seyde diretirse de bitirirsiniz.
Beğenmese yazarmıydıki? Onu açık açık sorabilecek özgüven bende yok :(

İster yaşı küçük olsun ister büyük olsun eğer size ilgisi varsa her türlü yazar iletişim halinde olur . Yılbaşına kadar yazmayıp yılbaşında yazarsa yol verin gitsin .

Beğenmese yazarmıydıki? Onu açık açık sorabilecek özgüven bende yok :KK43:
Kacak dövüşme. Böyle sevgilik olmaz ki 2 gün yazismadiginiz oluyormus. Bak benim sevgilimde burnu yere dusse egilip almayacak bir tip. Ama ilk zamnlarimiz neden yazmiıyorsun diyr sordu. Ve anlamasi farkında olup sorması hoşuma gitti. Böyle nasıl tanisacagiz ki konusmadan dedi, hakliydi. Sonra daha ilgili davranmaya basladim. Bende sürekli mesajlasmamak adina yazmiyordum sıkılır belki diye cnku çabuk sıkılgan bir yapisi var. Ama hiçte öyle olmadı.

adama niye yazmiyrosun desen seni begenmedim ondan demez ki ...sogusun diye belki mesaj yazmiyordur ... siz yilbasina kadar mesaj atmayin atarsa da ben baska plan yaptim de.. yoksa her istedgnde gelir ve gider

adama niye yazmiyrosun desen seni begenmedim ondan demez ki ...sogusun diye belki mesaj yazmiyordur ... siz yilbasina kadar mesaj atmayin atarsa da ben baska plan yaptim de.. yoksa her istedgnde gelir ve gider
Yok gayet catir catir söylüyorlar. Ben birsey hissedemedim, konuşasim gelmiyor diye.Erkekler begenmedigini baska bir amaci yoksa 1 dakika çekmiyor.

Size Saçma gelebilir benim düşüncem bu şekilde ki konu sahibi her türlü fikri almak için konu Açıyor..isteyen istediğini yazabilir!

pasif kalmak, kendini erkeğin ulaşacağı ödülmüş gibi sunup değer beklemek normal bir davranış değildir. her düşünceye saygı duyulmaz. yanlış olan budur.

Ama ben o yazmamasına rağmen 1 kere yazdım zaten yine birşey yokki

o ayrı konu sen üzerine düşeni yap baktın bir şey yok oluruna bırakırsın.

bakin biriyle gorusuyordum evlilik icin tanistirdilar..ben yazmiyordum niye yazmiyorsun demisti illa benim yazmam mi gerek demisti...tabiki benim.icimden yazmak gelmiyordu sonra ben isinamadim dedim ..kimseyi gunlerce bekletip kismetlerinden alikoymazdim

Kacak dövüşme. Böyle sevgilik olmaz ki 2 gün yazismadiginiz oluyormus. Bak benim sevgilimde burnu yere dusse egilip almayacak bir tip. Ama ilk zamnlarimiz neden yazmiıyorsun diyr sordu. Ve anlamasi farkında olup sorması hoşuma gitti. Böyle nasıl tanisacagiz ki konusmadan dedi, hakliydi. Sonra daha ilgili davranmaya basladim. Bende sürekli mesajlasmamak adina yazmiyordum sıkılır belki diye cnku çabuk sıkılgan bir yapisi var. Ama hiçte öyle olmadı.
Yeterince etkilenmedi belkide ama yinede cepte tutmak istiyor olabilir beni

simdi siz yazinca konuyu uzatiyor mu yoksa kisa kisa cevap verip sadece sorularin sorunun cevabini mi yaziyor
Uzatmıyor ama kestiripte atmıyor böyle isteksiz gibi ama yinede konuşuyor kısa kısa, mesela bazen konusma esnasında cevap vermiyor görüyor, öyle kalıyor mesajım

Son bir kez dene bence. Verdiği cevaplara göre anlarsın. Konuşma bittikten sonra sen bir daha yazma bakalım o ne zaman yazacak ya da yazacak mı? Hala yazmıyorsa uğraşmaya değmez.

Son bir kez dene bence. Verdiği cevaplara göre anlarsın. Konuşma bittikten sonra sen bir daha yazma bakalım o ne zaman yazacak ya da yazacak mı? Hala yazmıyorsa uğraşmaya değmez.
Yazasım çok geliyor ama böyle dadanmış gibi olacağım gibi görünücekmişim gibi geliyor yazamıyorum

Ben olsam yazarım canım yazmak istiyorsa hiç kasmam kendimi.Eğer çok çok isteksizse konuşmak istemiyor gibiyse yılbaşındaki plana da gitmem.

Canım, hayır gelmez bu muhabetten. Bir geleceğin olmaz yani bu kişiyle, tecrübeyle sabit.

Back
X