Etkilendi mi kibarlıktan mı yapıyor?

Acaba sadece takılmak için mi düşünüyor diye de düşündüm. Ama öyle hoşlandığımı falan söyleyemem özgüvensiz biriyim. Sadece neden etkilenmedi ne yapmış olabilirimki diye düşünüyorum arada kaldım

Ya ben şunu anlamadım bir erkeğin bir kızla bişeyler planlaması zaten etkilendiği için değil mi ?
Yani bu size yılbaşında ne teklif etti ?

Ya ben şunu anlamadım bir erkeğin bir kızla bişeyler planlaması zaten etkilendiği için değil mi ?
Yani bu size yılbaşında ne teklif etti ?
Evet bende burda karıştım planlıyor demekki hoşlandı ama o zaman neden beni tanımaya çalışmıyor merak etmiyor
Yılbaşında beraber olmayı teklif etti

Kovalamıyorki kaçayım
Ağir Taş yerinde gereklidir.
O kovalamiyorsa birak sende.Bu adamla zor hic bir caba yok bisey yok istese sen anlardin emin ol. Soylede yapabilirsin arama sorma mesajlara cevap verme bakalim ne yapicak.Ya da amannn mi diyecek.Kendini uzme bosuna Allah hayirlisini versin.Sevgiler...

Bence siz çabalamayın o sizi kazanmak için uğraşsın hem kaçan kovalanır taktiği gerçekten doğru :KK66:

eee o da aynı şeyi düşünüyorsa ne olacak?

saçma önerilerde bulunmayın. ne demek o çabalasın sen uğraşma. ondan sonra kız beni beğenmedi zannedip uzaklaşınca da kafaları taşlara vuruyor kızlarımız. sen adım at olursa olur zaten.

Ağir Taş yerinde gereklidir.
O kovalamiyorsa birak sende.Bu adamla zor hic bir caba yok bisey yok istese sen anlardin emin ol. Soylede yapabilirsin arama sorma mesajlara cevap verme bakalim ne yapicak.Ya da amannn mi diyecek.Kendini uzme bosuna Allah hayirlisini versin.Sevgiler...
Mesaj atsa arasa sorsa zaten dediğinizi uygulayabilirdim ama hiçbir adım yokki. O gün beğendiğini hissettim konusmalarından falan ilgiliydi yani şimdi böyle olması biraz hayal kırıklığı oldu benim için

saçma önerilerde bulunmayın. ne demek o çabalasın sen uğraşma. ondan sonra kız beni beğenmedi zannedip uzaklaşınca da kafaları taşlara vuruyor kızlarımız. sen adım at olursa olur zaten.
Ama ben o yazmamasına rağmen 1 kere yazdım zaten yine birşey yokki

Acaba çok üstüne düşmek istemiyor mu dicem ama sanmıyorum. Sen bir şey yapma sakın, yılbaşı için ararsa, bence kabul etme, başka program yaptım de.
Kesinlikle öyle söyleyeceğim. İstemiyorum diyip gerçekleride söylerim yani

Size Saçma gelebilir benim düşüncem bu şekilde ki konu sahibi her türlü fikri almak için konu Açıyor..isteyen istediğini yazabilir!

Size bir "günaydın"a,bir" iyi geceler"e,bir hal hatır sormaya eriniyorsa ,o adamdan bir şey olmaz canım.Boşver yazdığı kadar cevap ver.Umursama ciddi bekleyişler içinede girme.Diyelim ki adam seviyor ama karakteri bu, çekimser ...Bu seferde ömür törpüsü olur insana :( Her hâlükârda gideri yok bu adamın.

Yılbaşı planı için arar nasılsa, senden ses çıkmayınca başka bir plan yaptım dersin. Ki başka bir plan da yapmalısın bence. Bunun çok benzeri bir durumu bekarken yaşamıştım, aklın yolu bir, böyle adamlardan bir cacık olmaz

Yılbaşı planı için arar nasılsa, senden ses çıkmayınca başka bir plan yaptım dersin. Ki başka bir plan da yapmalısın bence. Bunun çok benzeri bir durumu bekarken yaşamıştım, aklın yolu bir, böyle adamlardan bir cacık olmaz
Sizinkide mi arayıp sormuyordu? Sonra ne oldu peki, hoşlanmıyormuymuş

adam sizden hoslanmiyor daha anlamadiniz mi ? ben biryle gorusuyordum mesaj atmazdi bir iki kere attim ben..baktim mesgulum diyor sonra da laf arasinda dediki ben film izliyrm:KK70::KK70:sonra dedimki olmaz ben istemiyorum...ben cekemem boyle insani..tanistiran arkadasima sogumustum zaten demis ..halbuki bana erken karar veriyorsun demisti ..yani bu işin sonu iyi degil

Sizinkide mi arayıp sormuyordu? Sonra ne oldu peki, hoşlanmıyormuymuş

aramaz sormazdı ben görüşmek istemeyince coşardı yok illa görüşelim diye araya bir sürü insan koyardı filan. en son böyle bir plan yaptı yine aramadı sormadı. plan günü gelince kapıdayım diye aradı hazır değilim deyip beklettim. inatla bekledi gitmedi. indim. sonra da aramayınca buluşmayacağız diye düşündüm hazırlanmadım filan dedim. velhasıl yanına gidince de bu şekilde devam etmeyeceğini söyledim. ama o yine klasik sözlerini verdi bugün milat olsun filan. kusura bakma deyip yol verdim kendisine. hatta konuyu buraya da açmıştım.

o konuda bir arkadaş bana seninle buluşmayı iple çekecek insanlar çıkacaktır karşına gibi birşey demişti. kendin için böyle birşey arzula lütfen. o insan gerçekten çıkıyor geliyor en gelmez dediğin anda, ve bunun gibi adamlara harcadığın vakit seni sadece üzüyor. boşver bu adamı...

Back
X