Olmaz mı diyorsunuz sizdebiraz akışına bırakın beklenti içine girmeyin lakin banada istekli biri gibi gelmedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mı diyorsunuz sizdebiraz akışına bırakın beklenti içine girmeyin lakin banada istekli biri gibi gelmedi
Acaba sadece takılmak için mi düşünüyor diye de düşündüm. Ama öyle hoşlandığımı falan söyleyemem özgüvensiz biriyim. Sadece neden etkilenmedi ne yapmış olabilirimki diye düşünüyorum arada kaldım
Evet bende burda karıştım planlıyor demekki hoşlandı ama o zaman neden beni tanımaya çalışmıyor merak etmiyorYa ben şunu anlamadım bir erkeğin bir kızla bişeyler planlaması zaten etkilendiği için değil mi ?
Yani bu size yılbaşında ne teklif etti ?
Bence sakın hislerini söyleme şuan ona, daha neler :) Ses yok mu hala?Evet bende burda karıştım planlıyor demekki hoşlandı ama o zaman neden beni tanımaya çalışmıyor merak etmiyor
Yılbaşında beraber olmayı teklif etti
Hayır hala hiç yazmadıBence sakın hislerini söyleme şuan ona, daha neler :) Ses yok mu hala?
Ağir Taş yerinde gereklidir.Kovalamıyorki kaçayım
Bence siz çabalamayın o sizi kazanmak için uğraşsın hem kaçan kovalanır taktiği gerçekten doğru![]()
Acaba çok üstüne düşmek istemiyor mu dicem ama sanmıyorum. Sen bir şey yapma sakın, yılbaşı için ararsa, bence kabul etme, başka program yaptım de.Hayır hala hiç yazmadı![]()
Mesaj atsa arasa sorsa zaten dediğinizi uygulayabilirdim ama hiçbir adım yokki. O gün beğendiğini hissettim konusmalarından falan ilgiliydi yani şimdi böyle olması biraz hayal kırıklığı oldu benim içinAğir Taş yerinde gereklidir.
O kovalamiyorsa birak sende.Bu adamla zor hic bir caba yok bisey yok istese sen anlardin emin ol. Soylede yapabilirsin arama sorma mesajlara cevap verme bakalim ne yapicak.Ya da amannn mi diyecek.Kendini uzme bosuna Allah hayirlisini versin.Sevgiler...
Ama ben o yazmamasına rağmen 1 kere yazdım zaten yine birşey yokkieee o da aynı şeyi düşünüyorsa ne olacak?
saçma önerilerde bulunmayın. ne demek o çabalasın sen uğraşma. ondan sonra kız beni beğenmedi zannedip uzaklaşınca da kafaları taşlara vuruyor kızlarımız. sen adım at olursa olur zaten.
Kesinlikle öyle söyleyeceğim. İstemiyorum diyip gerçekleride söylerim yaniAcaba çok üstüne düşmek istemiyor mu dicem ama sanmıyorum. Sen bir şey yapma sakın, yılbaşı için ararsa, bence kabul etme, başka program yaptım de.
Demek istediğim o sizi Görüşmek için Israr etmiş sonra kendini geri çekmiş sizde fazla uğraşmayın.o sizin kalbinizi kazanmaya çalışsınKovalamıyorki kaçayım
HaklısınızDemek istediğim o sizi Görüşmek için Israr etmiş sonra kendini geri çekmiş sizde fazla uğraşmayın.o sizin kalbinizi kazanmaya çalışsın
Size Saçma gelebilir benim düşüncem bu şekilde ki konu sahibi her türlü fikri almak için konu Açıyor..isteyen istediğini yazabilir!eee o da aynı şeyi düşünüyorsa ne olacak?
saçma önerilerde bulunmayın. ne demek o çabalasın sen uğraşma. ondan sonra kız beni beğenmedi zannedip uzaklaşınca da kafaları taşlara vuruyor kızlarımız. sen adım at olursa olur zaten.
Hiç takılmayın zaten nasibinizde varsa o kişi her türlü olur.hakkınızda Hayırlısı olsunHaklısınız
Sizinkide mi arayıp sormuyordu? Sonra ne oldu peki, hoşlanmıyormuymuşYılbaşı planı için arar nasılsa, senden ses çıkmayınca başka bir plan yaptım dersin. Ki başka bir plan da yapmalısın bence. Bunun çok benzeri bir durumu bekarken yaşamıştım, aklın yolu bir, böyle adamlardan bir cacık olmaz
Sizinkide mi arayıp sormuyordu? Sonra ne oldu peki, hoşlanmıyormuymuş