• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkilendiğim konu

benim ki bana bu soruyu sorsa yok ya ne kendimi ele vericem derim şakaya alırım,
şimdi aldatıyor muyum ben?? haberim yok :KK14:
 
Ben de buna benzer sormuştum başkasıyla olsan söylermisin diye onu söyleyecek bir erkek çıkmaz öyle bir babayiğit yok karisina söyleyecek demişti. Çok acayip olmuştum
 
Sey dikkatimi cekti.
Hangi konu hatirlamiyorum ama dun bi konu okudum.
Burda " evet canim tabikide soylerim sana egerki baskasini seversem" denmesi bekleniyor, ve demedigi icin kavga cikmis.
O konudada tam tersi " boyle seyler konusma, ben seni asla ve asla aldatmam, olurmu oyle sey?" Denmesi bekleniyordu ama senin su an sikayet etttigin cumleyi soylemis adam orda. Konu sahibi saydirmis serefsiz/it diye:KK45:.
 
Sey dikkatimi cekti.
Hangi konu hatirlamiyorum ama dun bi konu okudum.
Burda " evet canim tabikide soylerim sana egerki baskasini seversem" denmesi bekleniyor, ve demedigi icin kavga cikmis.
O konudada tam tersi " boyle seyler konusma, ben seni asla ve asla aldatmam, olurmu oyle sey?" Denmesi bekleniyordu ama senin su an sikayet etttigin cumleyi soylemis adam orda. Konu sahibi saydirmis serefsiz/it diye:KK45:.
Oda haklı ne diyim :KK45:
 
Ben de buna benzer sormuştum başkasıyla olsan söylermisin diye onu söyleyecek bir erkek çıkmaz öyle bir babayiğit yok karisina söyleyecek demişti. Çok acayip olmuştum
Bu cevapta tehlikeli bence,ya ne bilim ben çok ayrıntı düşünüyorum sanırım
 
Çok gereksiz takılıp sorun çıkarıyorsunuz.Ben sormadım.Evli değilim ama 4 yıllık erkek arkadaşıma bunu sormadım.Evlenince kocamada sormicam.Bu tür şeyler İMTİHAN dır. Allahın İMTİHANI. Kimse neyle imtihan ediliceğinide bilemez, imtihandan nasıl çıkıcağınıda. Kimi evliyken başkasına aşık olur hissettiklerinden utanır bidaha aşık oldum dediği insanı görmemeye çalışır ve gece yatarken karısına daha sıkı sarılır. Baska biri yine birine aşık olur, ama evli olduğu için aşık olduğu kişiden uzak durur görüşmek için çabalamaz. Başka biri aşık olur gider o kadınla sevgili olur karısını aldatır bunu söylemez karısınıda boşamak istemez çünkü.Başkasıda aşık olur aşık oldum der karısını boşar ötekini alır.Bir olay binbir çeşit hal. Yani adam bilemez, biraz irade biraz Allah korkusu biraz vicdan biraz kendine saygı biraz namus kavramı. Kendi namusundan geçmişsede evli olduğumu bile bile bu kadın benimle nası görüşüyo diye düşünücek kadar geri kafalılık. Bin çeşitte bu şekilde geri adım attırma güdüsü. Yani kimse bu tür bir durumda ne tepki vericeğini bilemez.Bu duygu hayatınızdaki insanı korkutucaktır belki bu yüzden saklayıp içine atıcaktır unutmaya çalışıcaktır. Kimisi düzenini bozmamak için oturucaktır.Kimi arsızlığı ele alıp gidip görüşücektir. Yani o kadar anlamsız bi takıntı haline dönüştürüp ilişkinizi zedeliyosunuzki.Bunu size daha öncede söylemiştim yanılmıyorsam.Üstelik herkes aynı olsa, bütün insanlar aynı olayları yaşardı dimi? belkide hayatınızdaki insan başka birine aşık olma fırsatını bile kendine vermicek kadar düzgündür. O yüzden ne kendinizi üzün ne hayatınızdaki insanı. Yıpranırsınız. Ayrıca bence bu biraz ahlak dışı bi olay olduğu için kırıcı da bi soru.Eşiniz sevgiliniz size dönüp dönüp bunu sorsa bi noktadan sonra kızarsınız.Yanılıyor muyum? Yapmayın.
Sanki ilerde başıma gelcekmiş gibi düşünüp baştan önlemimi alıyorum buda yanlış değilmi,başıma geleceği varsa yaşarım sorarak veya sormayarak değiştiremem kaderimi mantıklıyken böyle düşünüyorum mantığım devre dışı olduğu zaman her türlü saçmalığı yapıyorum
 
İnsanın başına her şey gelebilir. O değil de sen aşık olabilirsin bir başkasına... Yapamiyorsan dürüst olup evliliği bitirmektir makul olan. Üstüne bir de çocuk yapmak hangi akla hizmet? Konu beni de etkiledi. Büyük yıkım gerçekten.

Ama sen genel olarak çok takıyorsun. Kasma bu kadar diyecem de zor görünüyor. :)
Allah kötü hayırsız şeylerden korusun hepimizi
 
Back
X