Etkilendim

sasiba

Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe…
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
1.146
1.027
83
Kızlar bu bir dert mi bilmem ama. Dün kuzenimin eşi vefat etti (26yasinda). Bugün öğlen defin ettik. Kuzenim elleriyle karısını mezara koydu. Çıkana kadar kendini zor tuttu mezardan çıkınca hıçkırarak ağlamaya başlayinca bende koptum. Çok etkilendim ben kolay kolay etkilenmem ama bundan etkilendim. 10yillik eşini ufacık çocuklarının annesini hicbirsey yokken birden kaybetmek. Onu elleriyle mezara koymak. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı. Evlerine dahi gidemedim eve geldim. Şuanda donuk vaziyette ya benim başıma gelse diye düşünüyorum. Elim ayağım buz kesti.

Basiniz sağolsunn mekani cennet olsun insallah...
Rabbim eşine sabir versin

Böyle zamanda insan ölen kişinin yakınlarına nasıl cümleler kuracağını bilemiyor çok zor çok
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Anlatım şeklinizden ben bile etkilendim , o ortamda olsam çok daha fena olurdum eminim , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok zor rabbim sabır versin

Allah rahmet eylesin, yalan bir dunya degil mi, bunu yakindan gorup idrak etmek gercekten agir. Allah cocuklarina uzun ve guzel omurler nasip etsin insallah..

Allah rahmet eylesin, yalan bir dunya degil mi, bunu yakindan gorup idrak etmek gercekten agir. Allah cocuklarina uzun ve guzel omurler nasip etsin insallah..
Amin inşallah

Abimi kaybettiğimde benimde(ani oldu bizimkide) dudaklarım titriyordu ağlarken ve bilincim yoktu sanki. Camide tabutta son kez yüzünü gösterdiklerinde öldüğüne inanamıştım. sanki uyuyor gibiydi. yazıyı okuyunca çok kötü oldum. ben gömerlerken dayanamam diye gitmedim defnine... Şimdi yıllar geçti, iyi ki unutmak var. yoksa dayanılmaz bi acı,hele ki ani ölümler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…