Etkiler mi?

kyglbaykus6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
56
6
1
32
İnsanı izlediği Şuç dosyası haberler kötü içerikler yani cinayet vs izlemek etkiler mi günlük yaşamına kadar yani kaygılı biriyse bide malesef bu hatayı yaptım hemde çok kez etkilemez dedim ama öyle bir etkiledi ki. Sizin böyle hikayeniz varmıdır?
Bu arada artık asla izlemiyorum kesinlikle :)

Tabiki olumsuz olarak etkiler. Ben de anksiyete için ilaç kullanıyorum. Olumsuz haberler herkesi etkiler. Bu yüzden haber izlemeyi azalttım. Twitterı daha az kullanıyorum. Mümkün olduğunca uzak duruyorum olumsuz içeriklerden.

Ben o hataya düştüm ve iyi degilim malesef artık izlemesem de tüm ayarlarım bozuldu

Bu tamamen sizin yapınıza bağlı,hani hep kötü insanlar için deriz ya kim bilir başına ne geldide böyle oldu hatta dizi filmlerde bile konuyu böyle ele alıyorlar ama aslında durum öyle değil,sizin hangi yanınız ağır basıyorsa yaşadıklarınız o yönünüzü besler,kötü bir yapınız varsa o dahada hiddetlenir iyi bir yapınız varsa empati yeteneğiniz güçlenir,ağır basan yanınızı törpülemek istemeniz bence çok değerli,bunun farkındasınız ve hata olarak görüyorsunuz düzeltebilecek tek insanda farkına varabilen insandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…