etkisinden kurtulamıyorum :(((

yani halk arasında biz ona ömrü uzamış diyoruz ama siz kendi mantıklı yorumunuzu kendiniz yapmışsınız zaten. bilinçaltınız da ilgilenmenizi istiyor demek ki. gün boyu aramanız sabah araba sarılıp öpmleriniz hoşluk katmış güzel bir aşk oyunu olmuş sizin için. :16:

İronikcim o da şaşırdı bugün,akşam eve geldi,dondurmalar tatlılar filan almış ,böyle bi heyecanlı girdi eve :) gününü böyle bi heyecanlı anlattı,gözleri parlıyordu ,çocuk gibiydi resmen,bu hali çok hoşuma gitti,evliliklerde hani derler ya ,renkli tutmak için giyin süslen ,kendine bak filan ,elbet etkisi oluyordur ama bana yalan geliyor,kişide bitiyor olay,adamı sabah iki öptüm ,iki aradım diye sevinçten deliye dönmüş gibiydi,bende kendimi biraz haksız buldum açıkçası,çok sertim yapı olarakta ,duvarlarım var ve kırmak biraz zordur.insanlar ilk olarak konuşmaya çekinir,eşimde birşey söylerken iki kez düşünür bana karşı,ama bugünki hali uzun zamandır görmediğim bir haldi ,eylül toparlan dedirtti bu rüya bana resmen.

Kıymetini bilin yahu o kadar kovmanıza ragmen halen ugrasıyo yanınıza gelmek ıcın , gelmeseydı daha buyuk bi sorun olurdu bence... Siz orda napıyosanız yapın oda sizinle oynasın nolcak, katlanın azcık :87:

Kıymetini bilin yahu o kadar kovmanıza ragmen halen ugrasıyo yanınıza gelmek ıcın , gelmeseydı daha buyuk bi sorun olurdu bence... Siz orda napıyosanız yapın oda sizinle oynasın nolcak, katlanın azcık :87:

ahahah o da sizinle oynasın nolcak dediniz ya çok yaşayın emi.
Canım sen tv izliyosun yada kitap okuyosun,ayak parmaklarınla oynayan birini düşün,zaten huyluyum,konsantre filan kalmıyo,başın ağrıyomu der ,yoo derim ,neden sordun hiiç masaj yapayım diycektim der :).yahu adam istemiyorum.gelir oturur yanıma saçımla oynar,yani eli ayağı durmuyo enerji fazlalığı var,e haliyle rahatsız ediyo beni.

Tebessumle okudum, eşiniz resmen aşık size maşallah .
Yoksa bir erkeği öyle itelesen gelmez sureklı bencede kıymetını bılın esınızın.
Siz de biraz kendinizden taviz vermeye çalışın , ınsan kaybedınce kaybettgınden cok keşkeleri öldürüyor onu..
keşke demeyın inşallah..

Allah mutlulugunuzu bozmasın :)

Back
X