Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne oldu maç en son gördüğümde 2-2 braberlik vardı bende cimbomluyumda.
WSinir ediyorlar aslında ne gerek var surat asmaya demi ben çok kızrsam kapıyı çarpıp dışarıya çıkıyorum hemen .
Ayy yok maç varken hayat duruyor bizim evde adam ciddi fanatik,yendi ama niye yenmiş hocanın gitmesini istiyormuş.Küme düşeceğiz diye söylenip söylenip geziyordu en son😄.

Siz niye gülmesin de karalar bağlasın depresyonlar içinde yazsın istiyosunuz ki
Alismissiniz güçsüz ve dırdır eden acitasyon yapan kadınlara 🤷
Ne münasebet. Farkındaysanız sadece geyik yapılıyor ortada gerçekten sorun edilmiş bir "dert" yok. Burası bdv ya hani, ondan.
Konu sahibi de dahil kimsenin ciddi ve ağır dertleri olmasın zaten.
Benim gibi biri de güçsüz kadın sevicisi oldu ya dur buna da ben güleyim🤣

Sen beni çok şaşırtıyorsun ya. Burda yazdıklarına bakılırsa, normalde sümüğünü atmayacağın adamla evlenmiş bir de hemen yumurtlama günü falan takip edip çocuk yapmışsın. Şimdi de indirimden aldığın mal ayıplı çıkmış gibi sürekli şikayet ediyosun adamdan. Neden bacım neden? Kendinle derdin neydi?
O uzun bir hikaye. Adamı şurada ki çoğu kadın çok beğenir ama şöyle söyiyeyim bir de böylesini deniyeyim dedim :D asla evlenmeyi düşünmüyordum. Yumurtlama günü takip mi etmişim ? Edersen olmaz mı yazmışım ? Orada bi yanlış anlaşılma olmuş.

Siz niye gülmesin de karalar bağlasın depresyonlar içinde yazsın istiyosunuz ki
Alismissiniz güçsüz ve dırdır eden acitasyon yapan kadınlara 🤷
Boşver o linci yemezsem eksik hissediyorum :D benim konuma herkes istediğini yazabilir bir şartla bende istediğim gibi cevap veririm :D

Ne münasebet. Farkındaysanız sadece geyik yapılıyor ortada gerçekten sorun edilmiş bir "dert" yok. Burası bdv ya hani, ondan.
Konu sahibi de dahil kimsenin ciddi ve ağır dertleri olmasın zaten.
Benim gibi biri de güçsüz kadın sevicisi oldu ya dur buna da ben güleyim🤣
Tamam abla senin tavsiyen harikaydı. Teşekkür ediyor ve seni hayırla uğurluyorum. :D bak yine güldüm hayy allahhh ! Senin gibi değerli bir üyeyi kaybettim ühühühüühühühühühüüh

Sen beni çok şaşırtıyorsun ya. Burda yazdıklarına bakılırsa, normalde sümüğünü atmayacağın adamla evlenmiş bir de hemen yumurtlama günü falan takip edip çocuk yapmışsın. Şimdi de indirimden aldığın mal ayıplı çıkmış gibi sürekli şikayet ediyosun adamdan. Neden bacım neden? Kendinle derdin neydi?
Kız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım? 😂

Kız adamın bi şeyi yok, sadece biraz sakin, ha bi de dolandırılmaya müsait o kadar. O kadar defo da herkeste oluyor. Ne istiyonuz adamdan kızım? 😂
Beni yelpaze ile yelleyip , ağzıma üzüm vermesini :D tövbe est . Kıaz ben ne yazmışım. Herifi eğitir miyim diye :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X