Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah kıyamam, çok mu sıktı canını? Cidden boşanmak bir seçenek değilse kendini boşuna üzüyorsun. Biraz sal sen de, yapma her şeyi. Bir de nasıl hissettiğini de paylaş onunla. Kalkıp hemen enerji dolar demiyorum ama neye sebep olduğunu bilsin. Bu şekilde yaşarken hiç zarar vermediklerini sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bir de nedense bir çoğu eksiklerini hiiç görmüyor kendilerini mükemmel sanıyorlar. Rezil erkeklerle kıyaslayıp çok iyi kocayım ya ben diyorlar :KK70: Biraz acı gerçekleri yüzlerine vurmakta fayda var
Yani seçenek aslında ama beklediği bir şeyler var :D ama ilk insanca karşıma alıp konuşacağım. Aslında suç bende bunun farkındayım. Hiç bir şeyi düşünmesine fırsat vermiyorum.

Sorun çok büyük ama kahkahalar havada uçuşuyor.
Geyik amaçlı açıldı da konunun yeri mi farklı diye düşünüyorum.

Sorun çok büyük ama kahkahalar havada uçuşuyor.
Geyik amaçlı açıldı da konunun yeri mi farklı diye düşünüyorum.
Hayatta hep bundan kaybettim sanırım. Her zaman derdim olunca onula alay ettiğim için , hep insanlar ne var ki dedi. Bilemiyorum , çözüm var mı peki ? Yok sanırım ki yazım diline takılı kalmışsınız.

Ben de hep tatlı dille “hayatım, aşkım, bebeğim” ben bulaşıkları yıkarken sen çamaşırları asar mısın vs 😂. Bazen bakıyor evde yapılması gerekenleri kendi görüp yapıyor. Bazen de böyle yönlendirmek gerekiyor. Bir de erkeklere işin tam tanımını vermek lazım. Bana yardım et çocuğa bak falan değil. Tam olarak ne iş yapmasını istiyorsak onu söylememiz gerekiyor.
Bir de bunu deniyeceğim ben hep bağırıyorum. Yap et diye o da ters tepiyor da olabilir. Bak bunu cidden yeni fark ettim.

Vuu yeni konular da gelmiş 😁 ben gelene kadar 14 sayfa olmuş bile hepsini okumaya üşendim şimdi. Bundan sonrasını okurum artık. Tavsiye yok ama bende baştan söyleyeyim 🙈🙈
Niye yok yaw. Gerçi çok güzel şeyler yazan oldu. Biraz sakin kalmaya çalışıcam. Başarırım umarım. Bundan sonra gülmeli yazmıycam ama :D ağlayacağım sayfalarcaaa

Bişi demedim ki :KK70: sadece sordum. Neyse vardır onun da bir bildiği.
Valla benim bildiğim bişey var kuzu, yengeç burcu erkeği ağır kanlı olur değiştiremezsin.. Benim yan masamda 20 yıldır oturuyo bi tanesi mesela koridorda arkasına düşersem kenara itekleyip geçiyorum :D Bir insan bu kadar mı uyuşuk olur pesss doğrusu.. Zaten karısı da buna 10 yıl dayanabildi boşadı sonunda.. Sen kaç yıl dayanırsın bilemiyorm ama kabullensen iyi edersin :D

Valla benim bildiğim bişey var kuzu, yengeç burcu erkeği ağır kanlı olur değiştiremezsin.. Benim yan masamda 20 yıldır oturuyo bi tanesi mesela koridorda arkasına düşersem kenara itekleyip geçiyorum :KK70: Bir insan bu kadar mı uyuşuk olur pesss doğrusu.. Zaten karısı da buna 10 yıl dayanabildi boşadı sonunda.. Sen kaç yıl dayanırsın bilemiyorm ama kabullensen iyi edersin :KK70:
Of of. Şu an bir cinnet içimdeyim. Yine uyumuyor yine. Kimseyi kırmakta istemiyorum cidden.
Mune Mune konuya kilit vurabilirsin mi ?

Ben direkt bağırma dilini kullanıyorum. Yeterrr öde beee diye :KK70: hemen ödüyor öyle olunca :KK70: benden olmaz sanşayn.
Bağırman quzum etmen. Bak şimdi benim kocam komik olcak ama donunu kaldırmazdı. Yemek yerkende tabağını kaldırmıyor. Bende sinsi sinsi şey yaptım. “ canım şu tabağı da koyarmısın masaya “ diyorum. O da sen beni alıştırıyorsun eğitiyorsun diyip gülüyor kahdhshshsh bazen yine koymuyorum insanca söylüyorum teşekkür ediyorum napalım totoları kalkmadan yapmıyorlarki bişi

Of of. Şu an bir cinnet içimdeyim. Yine uyumuyor yine. Kimseyi kırmakta istemiyorum cidden.
Mune Mune konuya kilit vurabilirsin mi ?
:( Benimki de pazar günü 1 saat 45 dk da uyudu (ağlaya ağlaya) sonra 20 dk sonra yine ağlaya ağlaya uyandı.. Sonra dün ateşi patladı köpek dişi çıkıyormuş sıkıntısı varmış yazık yavru :( Belki bi derdi vardır bebişin gerilmemeye çalış bırak uyumasın gerekirse, nasılsa sonunda pes edecek

Benimkisinde de biraz vurdumduymazlık var ama o kadar değil. Muhasaebeyi beraber yaparız. Faturalar, önemli ödemeler, ilaç vs. ya da varsa başka borçlar ayrılır, ank - lyl bank hesabına ayrılır. Yani bana :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X