- 4 Kasım 2015
- 75
- 12
- 88
- 37
- Konu Sahibi bayanbilmiscok
-
Peki fiyatı nedir biliyormusunuz araştırmalarınızı paylaşırsanız gerçekten çok sevinirimtıpkı benim burnum gibi
bn de hala araştırmadayım
en çok aklımda volkan kahya alparslan yıldırım ve tamer şakrak var
tamer beyin bir hastasıyla konuştum kadının burnu inanılmaz kalın büyük geniş uzun vs
doktor bile demiş böyle bir burun daha önce hiç görmemiştim diye onu bileinNılmaz değiştirmiş
rica ederim bir de salih emre üregen var o biraz daha pahalı ama çok güzel yapıyor onunla da görüşmelisin benceBen de instagramdan mesaj attım ilgilendiler çok güzel umarım istediğimiz gibi olur çok teşekkürler fikirleriniz için
Merhaba baya zaman gecmis amelihatvolfunuzmu ve kime benimde burnum bu sekilde genis cok kararsizimMerhaba arkadaşlar burnum hem etli hem geniş birde kırmızıokla gösterdiğim yerler beni rahatsız ediyor yanğımla birleşik gibi bunu hangi dpkto düzeltip küçültebilir gerçekten iyi yapar dediğiniz biri var mı ve ne kadara yapar
Teşekkür ederim 22 kasımda oldum 6bin.Aaa hyırlı olsun ne zman oldunuz ne kadara oldunuz
6 bin genelde kime suan sorduysam 12-14bin arasi 7 bin diende oldu ama guvenemedim yani sizin dediniz dr izmirdemiTeşekkür ederim 22 kasımda oldum 6bin.
Şanlıurfa’da. Bir çok medyatik doktora taş çıkaracak bir doktor ama barış Çakır Ali Murat akkuş u düşünürken Kadir Özdamar a oldum6 bin genelde kime suan sorduysam 12-14bin arasi 7 bin diende oldu ama guvenemedim yani sizin dediniz dr izmirdemi
Dgru karar vermek okdr zor ki pisman olmak da var ben de cok arastiriom yurtdisinda oldugum icinde herkeze tek tek gidio görüsme imkanim yok anca yazismayla vlh cildircam sonunda :) aklimda yusuf can da var saban celebi vardi baris cakir bana asiri yuksek fiyat verdi buda haksizlik yurtdisindayiz die iki kati fiyat verilio bizeŞanlıurfa’da. Bir çok medyatik doktora taş çıkaracak bir doktor ama barış Çakır Ali Murat akkuş u düşünürken Kadir Özdamar a oldum
Yurt dışında olanlar telefon görüşmelerinde Türkiye’de olan bir yakınından yardım alarak yapıyorlar. Aracı gibi düşünün. Yurt dışında yaşadığınızı söylemeyin sizde diğer arkadaşlar gibi. Aynen çok zor bir süreç. Ben belki ilk araştırmayı da katarsam neredeyse 10 yıldır araştırıyorumDgru karar vermek okdr zor ki pisman olmak da var ben de cok arastiriom yurtdisinda oldugum icinde herkeze tek tek gidio görüsme imkanim yok anca yazismayla vlh cildircam sonunda :) aklimda yusuf can da var saban celebi vardi baris cakir bana asiri yuksek fiyat verdi buda haksizlik yurtdisindayiz die iki kati fiyat verilio bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?