Etli kalın burun nolur bakın

bayanbilmiscok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
75
12
88
37
Merhaba arkadaşlar burnum hem etli hem geniş birde kırmızıokla gösterdiğim yerler beni rahatsız ediyor yanğımla birleşik gibi bunu hangi dpkto düzeltip küçültebilir gerçekten iyi yapar dediğiniz biri var mı ve ne kadara yapar :KK43:

Eklentiler

• sketch-1475969833872.webp
    sketch-1475969833872.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 488
  • sketch-1475970451372.webp
    sketch-1475970451372.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 458
  • Screenshot_2016-10-09-02-42-22.webp
    Screenshot_2016-10-09-02-42-22.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 446
  • Screenshot_2016-10-09-02-42-36.webp
    Screenshot_2016-10-09-02-42-36.webp
    4 KB · Görüntüleme: 902
Son düzenleme:
tıpkı benim burnum gibi
bn de hala araştırmadayım
en çok aklımda volkan kahya alparslan yıldırım ve tamer şakrak var
tamer beyin bir hastasıyla konuştum kadının burnu inanılmaz kalın büyük geniş uzun vs
doktor bile demiş böyle bir burun daha önce hiç görmemiştim diye onu bileinNılmaz değiştirmiş

tıpkı benim burnum gibi
bn de hala araştırmadayım
en çok aklımda volkan kahya alparslan yıldırım ve tamer şakrak var
tamer beyin bir hastasıyla konuştum kadının burnu inanılmaz kalın büyük geniş uzun vs
doktor bile demiş böyle bir burun daha önce hiç görmemiştim diye onu bileinNılmaz değiştirmiş
Peki fiyatı nedir biliyormusunuz araştırmalarınızı paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim

ben sene başında alparslan bey ve volkan. beyşn asistanları ile görüşmüştüm yanlış hatırlamıyorsam 6 bin gibi fiyatlar söylemişlerdi, tamer beyin hastası da 6 bin tl ye yaptırmış 6 ay önce

Ben de instagramdan mesaj attım ilgilendiler çok güzel umarım istediğimiz gibi olur çok teşekkürler fikirleriniz için

Merhaba arkadaşlar burnum hem etli hem geniş birde kırmızıokla gösterdiğim yerler beni rahatsız ediyor yanğımla birleşik gibi bunu hangi dpkto düzeltip küçültebilir gerçekten iyi yapar dediğiniz biri var mı ve ne kadara yapar :KK43:
Merhaba baya zaman gecmis amelihatvolfunuzmu ve kime benimde burnum bu sekilde genis cok kararsizim

Ben estetiği oldum. Kalın deri geniş kanatlı burnum vardı. Kadir Özdamar a oldum.

6 bin genelde kime suan sorduysam 12-14bin arasi 7 bin diende oldu ama guvenemedim yani sizin dediniz dr izmirdemi
Şanlıurfa’da. Bir çok medyatik doktora taş çıkaracak bir doktor ama barış Çakır Ali Murat akkuş u düşünürken Kadir Özdamar a oldum

Şanlıurfa’da. Bir çok medyatik doktora taş çıkaracak bir doktor ama barış Çakır Ali Murat akkuş u düşünürken Kadir Özdamar a oldum
Dgru karar vermek okdr zor ki pisman olmak da var ben de cok arastiriom yurtdisinda oldugum icinde herkeze tek tek gidio görüsme imkanim yok anca yazismayla vlh cildircam sonunda :) aklimda yusuf can da var saban celebi vardi baris cakir bana asiri yuksek fiyat verdi buda haksizlik yurtdisindayiz die iki kati fiyat verilio bize

Dgru karar vermek okdr zor ki pisman olmak da var ben de cok arastiriom yurtdisinda oldugum icinde herkeze tek tek gidio görüsme imkanim yok anca yazismayla vlh cildircam sonunda :) aklimda yusuf can da var saban celebi vardi baris cakir bana asiri yuksek fiyat verdi buda haksizlik yurtdisindayiz die iki kati fiyat verilio bize
Yurt dışında olanlar telefon görüşmelerinde Türkiye’de olan bir yakınından yardım alarak yapıyorlar. Aracı gibi düşünün. Yurt dışında yaşadığınızı söylemeyin sizde diğer arkadaşlar gibi. Aynen çok zor bir süreç. Ben belki ilk araştırmayı da katarsam neredeyse 10 yıldır araştırıyorum

Resim rica edebilir miyiz kızlar, öncesi sonrası gibi,kalın deriler biraz daha sıkıntı deniyor,benim de kalın deri, sizler memnun musunuz?

Back
X