Pilav Tarifleri Etli ve Kızarmış Patatesli Pirinç Pilavı- Knorr Sponsorluğunda

Bu mesaji görünce cevaplamak istedim:)canim sen foto cekerken flaş acikmis sanırım ondan karanlik çıkmıs bol ısık alan bi yerde foto cekersen ve flaşi kapatirsan daha aydinlik olurellerine saglik bu arada
Teşekkür ederim canım. Evet ışık yanıyordu ve flashli cektim.cok mu karanlık

Teşekkür ederim canım. Evet ışık yanıyordu ve flashli cektim.cok mu karanlık
Iste flaş kullanmak cok yanlis malesef:/ yok canim yemegin guzel görünüyo arkadasa sormussun ya neden seninki gibi parlak degil diye ondan cevapladım:) mesela günduz foto ceksen daha iyi sonuc alirsin

Iste flaş kullanmak cok yanlis malesef:/ yok canim yemegin guzel görünüyo arkadasa sormussun ya neden seninki gibi parlak degil diye ondan cevapladım:) mesela günduz foto ceksen daha iyi sonuc alirsin
Sağol canım. Aklimda bulunsun bidahakine öyle yaparım. Zaten aydınlık çıkmış olsaydı da birsey degismiyeckti.cok iddialı tarifler var çünkü. Bu sefer de husran

Sağol canım. Aklimda bulunsun bidahakine öyle yaparım. Zaten aydınlık çıkmış olsaydı da birsey degismiyeckti.cok iddialı tarifler var çünkü. Bu sefer de husran
Rica ederim:)
Bence bu tarif gayet güzel ve iddiali anket baslamadan nolcagi belli olmuyor:)

Ellerine sağlık ... başarılar dilerimmm ...
Damak tadımıza uygun gayet lezzetli gözüken bir pilav olmuş
Cook teşekkür ederim canım benim cok mutlu oldum suan.dün yeni yeni tarifler gelince umudum kalmamıştı, simdi az da olsa var :))

inşallah canım ne pilavlar varmış ya çok önyargıyla bakmışım pilav da ne çeşit olur diye :))
Hayatım google a bi gir neler neler var.pirincin de bulgurun da sehriyenin de her çeşidini yapmışlar.aslına bakarsan benim pilavla pek aram yoktur. Ancak tarifte yaptığım sekilde seviyorum.yoksa normal sehriyeli pilav bulgur pilavi falan hic sevmem yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…