- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Teşekkür ederim canım. Evet ışık yanıyordu ve flashli cektim.cok mu karanlıkBu mesaji görünce cevaplamak istedim:)canim sen foto cekerken flaş acikmis sanırım ondan karanlik çıkmıs bol ısık alan bi yerde foto cekersen ve flaşi kapatirsan daha aydinlik olurellerine saglik bu arada
Iste flaş kullanmak cok yanlis malesef:/ yok canim yemegin guzel görünüyo arkadasa sormussun ya neden seninki gibi parlak degil diye ondan cevapladım:) mesela günduz foto ceksen daha iyi sonuc alirsinTeşekkür ederim canım. Evet ışık yanıyordu ve flashli cektim.cok mu karanlık
Sağol canım. Aklimda bulunsun bidahakine öyle yaparım. Zaten aydınlık çıkmış olsaydı da birsey degismiyeckti.cok iddialı tarifler var çünkü. Bu sefer de husranIste flaş kullanmak cok yanlis malesef:/ yok canim yemegin guzel görünüyo arkadasa sormussun ya neden seninki gibi parlak degil diye ondan cevapladım:) mesela günduz foto ceksen daha iyi sonuc alirsin
Rica ederim:)Sağol canım. Aklimda bulunsun bidahakine öyle yaparım. Zaten aydınlık çıkmış olsaydı da birsey degismiyeckti.cok iddialı tarifler var çünkü. Bu sefer de husran
Sagol canim tesellin icin.eksik olma :) bu arada sen ne zaman koyacaksin tarifini?Rica ederim:)
Bence bu tarif gayet güzel ve iddialianket baslamadan nolcagi belli olmuyor:)
:)Sagol canim tesellin icin.eksik olma :) bu arada sen ne zaman koyacaksin tarifini?
Tamam canim merak ediyorum nasıl bi tarif yapacaksın. Ellerine saglik simdiden :):)
Daha yapmadım bilehaftasonuna kadar müsait olmam .yogun zamanima denk geldi
Cok tesekkurler canım :)bakalim nasib olursa yapicamTamam canim merak ediyorum nasıl bi tarif yapacaksın. Ellerine saglik simdiden :)
inşallah canım ne pilavlar varmış ya çok önyargıyla bakmışım pilav da ne çeşit olur diye :))Sagol canim benim. Insallah bu sefer birinci olurum
Teşekkür ederim canım. Senin ki kadar olmasa daEllerine sağlık canım,çok leziz duruyor,başarılar dilerim.
Cook teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık ... başarılar dilerimmm ...
Damak tadımıza uygun gayet lezzetli gözüken bir pilav olmuş
Hayatım google a bi gir neler neler var.pirincin de bulgurun da sehriyenin de her çeşidini yapmışlar.aslına bakarsan benim pilavla pek aram yoktur. Ancak tarifte yaptığım sekilde seviyorum.yoksa normal sehriyeli pilav bulgur pilavi falan hic sevmem yani :)inşallah canım ne pilavlar varmış ya çok önyargıyla bakmışım pilav da ne çeşit olur diye :))
Teşekkür ederim canım :)Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Teşekkür ederim hayatim.önemli degil kimse pek görmüyor galiba zatenCanım ellerine sağlık ayy gormemisim ben tarifini
Sagol bebisim benimSunumu çok hoşuma gitti cumartesi günü misafir gelecek deneyeceğim tarifini tekrar ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?