- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bildirim arasinda kaynamis kesinTeşekkür ederim hayatim.önemli degil kimse pek görmüyor galiba zatennasıl olmus
Bildirim arasinda kaynamis kesin
Canım herkes benzer tarifler yapmış baksana o yüzden olabilir.
Hepside tanıdık hataylı iyimi
Çok teşekkür ederim seker portakalimEllerine sağlık coco, et çok güzel pişmiş görünüyor, yumuşacık sanki öyle hissettim hepsi bir arada enfes olmuşbaşarılar dilerim
yöresel lezzetlerde var tabi ddğru diyorsun çeşit çok gerçektenHayatım google a bi gir neler neler var.pirincin de bulgurun da sehriyenin de her çeşidini yapmışlar.aslına bakarsan benim pilavla pek aram yoktur. Ancak tarifte yaptığım sekilde seviyorum.yoksa normal sehriyeli pilav bulgur pilavi falan hic sevmem yani :)
Teşekkür ederim canım.Ellerine sağlık, görüntü harikayarışmada başarılar dilerim
Kısmet olursa yarın yada pazar İnşallahTeşekkür ederim canım.senin tarif ne zaman gelecek?
Insallah canım merakla bekliyorumKısmet olursa yarın yada pazar İnşallah
Cok teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık canım çok lezzetli görünüyor
başarılar
Sağol canım benimEllerine sağlık tatlım
Çok teşekkür ederim canim cok sağolne güzel görünüyor o tabak öyleellerine saglik
basarilar dilerim
senin tarifinde süper öbür tairflerde keske 2,3 kullanma hakkimiz olsaÇok teşekkür ederim canim cok sağolsence bu kadar güzel tarifin içinde şansım var mı dersin?
Ahh keşke nerdeeesenin tarifinde süper öbür tairflerde keske 2,3 kullanma hakkimiz olsa
Oyy guneşim benimmm.bildirimlerin arasında gormemisim bu vakte kadar yeni gördüm kusura bakma.canim benim.senin tarifin kadar iddialı olmasa da bende yaptim birseyler iste.bende başarılar diliyorum gunesimeEllerne sağlık canım, en sevdiğim üçlü etin her türevi patates ve pilav
Başarılar dilerim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?