- 15 Kasım 2009
- 1.420
- 635
- 688
- Konu Sahibi perrmanganat
30 haziranda evlendim. Ve o günden bu yana eşimin sürekli bu ithamına maruz kalıyorum. Ben vejeteryanim ve dahası ete dokunamıyorum bile. Üstelik hamileyim de ve daha fazla tiksiniyorum. Dün yine bunu dediğinde onun için yaptığım şeyleri anlattım. ''Evini temizliyorum, her gün sana yemek yapıyorum bu fedakarlık değil mi'' dedim, ''yapma o zaman!'' dedi. ve ben de ''tamam'' dedim. Oruçlu olduğu halde de bugün ona yemek falan yapmadım. Kendisi yaptı. Dünden beri sırf bu saçma sapan şey yüzünden konuşmuyoruz.
Küsme huyu beni deli ediyor. Daha bir haftalık evliyken balayından döndüğümüz gün yine böyle saçma salak bir sebepten bana 10 gün küstü.
Hanımlar sizde de var mı böyle problemler? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Daha yeni evliyiz ya,40 gün bile olmadı. bizim küsüşen değil sevişen çiftler olmamız gerekmiyor mu?1 hafta iyiysek bir hafta kötüyüz anlamıyorum.
Küsme huyu beni deli ediyor. Daha bir haftalık evliyken balayından döndüğümüz gün yine böyle saçma salak bir sebepten bana 10 gün küstü.
Hanımlar sizde de var mı böyle problemler? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Daha yeni evliyiz ya,40 gün bile olmadı. bizim küsüşen değil sevişen çiftler olmamız gerekmiyor mu?1 hafta iyiysek bir hafta kötüyüz anlamıyorum.