- Konu Sahibi perrmanganat
etolıı yemek yapın yahu ne var bunda getırırse etı yapın:)
Sorun etli yemek değil galiba eşinin küsmesi ve küslüğün uzun sürmesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etolıı yemek yapın yahu ne var bunda getırırse etı yapın:)
Sorun etli yemek değil galiba eşinin küsmesi ve küslüğün uzun sürmesi![]()
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. Ama beni daha fazla üzen şey etli yemek yapmamı istemesinden ziyade küsme huyu. Dediğim gibi evleneli 40 gün olmadı ama neredeyse 2 haftasını bana küs geçirdi. Bunu nasıl bertaraf edebilirim? Nişanlıyken de vardı bu huyu ama o zaman uzaktaydı. Sadece akşamları msn den konuşuyorduk, ve küsmelerini mesafeye veriyordum. Aynı eve yerleşince olmaz artık diye düşünüyordum. Ama o zamanki küsmediği kadar küsüyor şimdi.
30 haziranda evlendim. Ve o günden bu yana eşimin sürekli bu ithamına maruz kalıyorum. Ben vejeteryanim ve dahası ete dokunamıyorum bile. Üstelik hamileyim de ve daha fazla tiksiniyorum. Dün yine bunu dediğinde onun için yaptığım şeyleri anlattım. ''Evini temizliyorum, her gün sana yemek yapıyorum bu fedakarlık değil mi'' dedim, ''yapma o zaman!'' dedi. ve ben de ''tamam'' dedim. Oruçlu olduğu halde de bugün ona yemek falan yapmadım. Kendisi yaptı. Dünden beri sırf bu saçma sapan şey yüzünden konuşmuyoruz.
Küsme huyu beni deli ediyor. Daha bir haftalık evliyken balayından döndüğümüz gün yine böyle saçma salak bir sebepten bana 10 gün küstü.
Hanımlar sizde de var mı böyle problemler? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Daha yeni evliyiz ya,40 gün bile olmadı. bizim küsüşen değil sevişen çiftler olmamız gerekmiyor mu?1 hafta iyiysek bir hafta kötüyüz anlamıyorum.![]()
evlenirken vejeteryan olduğunuzu biliyordu değil mi? yani onun için sürpriz olmadı bu..yalnız şu kırmızı ile belirttiğim cümlelerinize katılmıyorum.evli bir kadının kendi evini temizlemesi ve yemek yapması fedakarlık değil olması gereken şeylerdir.ya eşinizle birlikte yaparsınız bunları ya da siz yaparsınız.ama senin evin,senin yemeğin demekle zaten bir aile olamadığınızı gösteriyorsunuz bence.daha çok yeni evliliğiniz ve birde hemen hamilelik araya girmiş...eş olmaya alışmadan anne-baba olmayı tercih etmişsiniz..sevgili olmakla eş olmak çok farklı.iki insanın aynı evde yaşamaya alışması biraz zaman alıyor.sabır gerekiyor biraz.karşılıklı olarak bu sabrı göstermezseniz bu tartışmalar sürer gider..küsmek yerine konuşarak halletseniz daha iyi olur.
biliyorum herhalde son adet tarihine göre olduğunu
balayında işte daha 1 haftalık evliyken
korunmamışsın da
fazla erken deil mi daha adamın küslüğünü bile çekemiyorsun işte
onu diyorum
şu ''kadınlar ev işi yemek yapar ''kuralını kim çıkarmış çok merak ediyorum.kadınların öyle bi zorunluluğu yok anlayın artık.tabi bunu çalışmayan kadınlar için söylemiyorum.
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. Ama beni daha fazla üzen şey etli yemek yapmamı istemesinden ziyade küsme huyu. Dediğim gibi evleneli 40 gün olmadı ama neredeyse 2 haftasını bana küs geçirdi. Bunu nasıl bertaraf edebilirim? Nişanlıyken de vardı bu huyu ama o zaman uzaktaydı. Sadece akşamları msn den konuşuyorduk, ve küsmelerini mesafeye veriyordum. Aynı eve yerleşince olmaz artık diye düşünüyordum. Ama o zamanki küsmediği kadar küsüyor şimdi.
30 haziranda evlendim. Ve o günden bu yana eşimin sürekli bu ithamına maruz kalıyorum. Ben vejeteryanim ve dahası ete dokunamıyorum bile. Üstelik hamileyim de ve daha fazla tiksiniyorum. Dün yine bunu dediğinde onun için yaptığım şeyleri anlattım. ''Evini temizliyorum, her gün sana yemek yapıyorum bu fedakarlık değil mi'' dedim, ''yapma o zaman!'' dedi. ve ben de ''tamam'' dedim. Oruçlu olduğu halde de bugün ona yemek falan yapmadım. Kendisi yaptı. Dünden beri sırf bu saçma sapan şey yüzünden konuşmuyoruz.
Küsme huyu beni deli ediyor. Daha bir haftalık evliyken balayından döndüğümüz gün yine böyle saçma salak bir sebepten bana 10 gün küstü.
Hanımlar sizde de var mı böyle problemler? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Daha yeni evliyiz ya,40 gün bile olmadı. bizim küsüşen değil sevişen çiftler olmamız gerekmiyor mu?1 hafta iyiysek bir hafta kötüyüz anlamıyorum.![]()