etlik lokman hekimde sebahat hanım hakkında aciiiil bilgi lütfen!!!

eternity

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
30
0
611
Ankara
selamlar anne adayları:)
bebişim 25. haftada...samsunda yaşıyorum ve şimdiye kadar kontrollerimi orada yaptırdım,gayette memnundum ancak ani bir kararla doğumu ankarada ailemin yanında yapmaya karar verdim. Doktor arayışına girdim hemen arkadaşımın tavsiyesiyle etlik lokman hekim hastanesine gidicem bu ayın sonunda..sebahat hanımdan randevu aldım..ama kararsızım hala....lütfen bilgisi olanlar,orada doğum yapanlar bana yardımcı olurlarsa çook sevinirim.....beni bu kararsızlıktan kurtarın lütfeeeeennnnn!!!
şimdiden herkese teşekkürler

doktor nasıldır bilemem ama ben lokman hekim hastanesinden hiçde memnun kalmadım aşırı kusmalarım olduğu için 2 kere hastanede yattım hemşire sıkıntısı var ilgilenmiyorlar ayrıca kusmalarım için hiçde yardımcı olmadılar hatta ordaki başka bir doktor bana üniversite hastanesine gitmemi tavsiye etti hastaya hasta gözüyle değil para gözüyler bakıyolar bence bunun üzerine ankara üni. tıp fakültesine gittim ve kendime bir doçent buldum şuan doktorumdan çok memnunum nasip olursa doğumumda orda olacak....

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için!!! ankara üniversitesinde hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ücretleri nasıl?

etlik lokman hekim berbat bir hastane gelen herkese para gözüyle bakıyorlar acil gitseniz bile normalin 2katı fiyata tabi tutuyorlar kesinlikle önermem özel hastane arıyorsanız kızılayda çağ hastanesi sevgi hanımı öneririm çok ilgili hastanede iyi bir hastane

doğum yapmadım orda ama bikez ikili test için gitmiştim we pişman olmuştum..akayı tawsiye ederim..tolga ecemişi..

canım aman diyorum lokman hekime sakın gitme berbat ötesi hatta ben şikayet bile ettim orayı.sadece para alma kısmıyla ilgileniyorlar.davranışlar berbat dr. beni azarlamaya kalktı tabi bende karşılık verince yanlış anladınız oldu ama ben şikayet ettim.yüzüncüyıl hastanesini tavsiye ederim sana dr.dilek özdur var çok sevimli bir bayan sen sormadan zaten herşeyi anlatıyor.fiyatları da çok uygun .

sonunda kararımı verdim sanırım:) fatih hastanesinde doğumumu yapıcam,hastaneyi gezdim tam donanımlı ki bu çok önemliydi benim için..cuma randevum var yüksel hanımla...bilgi vericem kıslar siizlere:emir_bebek:

Fatih hastanesinde bana Aylin hanımı önermişlerdi ve ben de onunla devam ettim. çok da memnun kaldım. karşısındaki annenin heyecanının ve merakının çok farkında ve çok ilgili bir doktor. Şimdi ikinciye hamileyim ve yine Aylin hanıma gitmeyi düşünüyorum. ( Hoşdere Cad. şubesinde)

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

Sebahat hanım iyi bir doktordur bende sebahat hanımın hastasıyım ve cok memnunum tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back
X