• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi 2025 2026 tüp bebek

Muayene oldunuz mu tedavi başladı mı ben biraz önceki mesajımda yazdım galiba kasımda başlayacak
Muayene oldum etliğe gidiyorum bu arada suku ultrason cekildi herşey temiz şükürler olsun bir dahaki adetin2.günü grl heyete cıkıp tedaviye başlayalım dediler

etlik şehir hastanesi tüp bebek biriminden randevu alın doktorlar ve ekip çok iyi bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz siz bu süreçte acele etmeyin onlar sizi en doğru zamanda adım adım yönlendirecekler iğneli tedavi kişiye göre değişen bir süreç 2 günde bir ultrasona çağırıyorlar ve kan testi yapıp ona göre süreci yönlendiriyorlar. Bizim tedavimiz 3 ay beklediler kistim vardı 4.ay iğneli tedavim başladı ve süreç çok güzel ilerledi benim ilk denememdi o yüzden rapor çıktı 16 17 bin civarı hastaneye ödedik ilaçlara da 10 civarı ödedik ama daha ilaçlara devam ediyorum süreç için sabırlı olmak ve doktorlara güvenmek çok önemli size tavsiyem acele etmeyin doktorlar ne zaman derse güvenin
Merhaba
Sonucunuz ne oldu peki?

Amh ınızdan dolayı direk tüp bebeğe de yönlendirebilirler bence direk tüp bebeğe alın orda zaten testleri yeniden yapıyorlar Amh da aşılama şartı aranmıyor çünkü ama Amh ınız düşük çıkmazsa prosedür ne olur bilemiyorum ben direk tüp bebeğe gitmiştim ama Amh ım 0.65 di
Amh düşük değil ise 2 kez igneli asilama istiyorlar ondan sonra raporla tüp bebek servisine sevk oluyorsunuz

Biz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.
Genetik tüp bebek ile normal tüp bebek farki ne acaba

Biz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.
Pgtli tüp bebek Etlik Şehirde yapılmıyor, Bilkent’te yapılıyor. Ne için genetik dediler size?

Back
X