• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

çok teşekkür ederim peki genetik taramalı tüp bebek yapılıyor mu orda hiç duydunuz mu ben ıl dışından geleceğim için önden herşeyi araştırıp bilmem lazım .
zaten benim hikayen çok değişik karışık ve bir neden bulunamadı kısaca şöyle: benim doğal yoldan normal doğumla bir kızım oldu şu an 7,5 yaşında sonra biz ona kardeş düşündük ve herşey o zaman başladı son 5 yıldır 8 tane düşüğüm oldu kalp atımı duranlar kimyasal boş gebelik fln hepsi oldu 3 kez kürtaj oldum diğerleri ilaçla kendiliğinden fln ama kürtaj olana kadar ilaç kullanana kadar benim öncesi hiç kanama ağrı leke olmyor sebep bulunamadı kendim de hemşireyim eşim ve kendimden genetim kroromozom hormon kanama pıhıtlamaşma hematolojik romatolojik testler sprm dna sperm analizi hepsi, bakıldı sadece eşimim morfoloji düşük geliyordu onu da ila.la 5 ve üzei yaptık zaten sperm dna hasarı yok bağışıklık tedavisi de aldım yok artık son çare pgt li tüp bebek deneyelim dedik bende doktor hastane fiyat araştırıyorum
Genetik taramalı doğrudan yapmıyor. Daha önce düşük yapıp yapmadığınızı soruyorlar. Ben ve tedavi gördüğüm süre boyunca yanımdaki diğer arkadaşlara da genetik taramalı yapmadılar ancak dışardan gelen bir hasta vardı daha önce düşükleri olmuş onda genetiğe gönderdiler tabi onun ücreti ayrı diye biliyorum. Genetiğe gideceğini konuştular ancak o hastanede mi yoksa anlaşmalı başka hastanede mi yapılıyor onun detaylarını bilmiyorum. Zaten siz hemen bu tedaviye başlamıyorsunuz bazı tetkiklerden geçiyorsunuz bu esnada da daha başlamadan bu durumu görüşme şansınız oluyor. Raporlu olabilmeniz için yaş , amh , sperm sorunlarından kaynaklı rapor çıkabiliyor. Hastane hem sizin hormon testlerinizi hem de eşinizin sperm testini aynı hastaneden istiyor. Benim eşim çalıştığı için başka hastanede yaptırmıştı Etlik Şehirde yeniledik bilginiz olsun

Genetik taramalı doğrudan yapmıyor. Daha önce düşük yapıp yapmadığınızı soruyorlar. Ben ve tedavi gördüğüm süre boyunca yanımdaki diğer arkadaşlara da genetik taramalı yapmadılar ancak dışardan gelen bir hasta vardı daha önce düşükleri olmuş onda genetiğe gönderdiler tabi onun ücreti ayrı diye biliyorum. Genetiğe gideceğini konuştular ancak o hastanede mi yoksa anlaşmalı başka hastanede mi yapılıyor onun detaylarını bilmiyorum. Zaten siz hemen bu tedaviye başlamıyorsunuz bazı tetkiklerden geçiyorsunuz bu esnada da daha başlamadan bu durumu görüşme şansınız oluyor. Raporlu olabilmeniz için yaş , amh , sperm sorunlarından kaynaklı rapor çıkabiliyor. Hastane hem sizin hormon testlerinizi hem de eşinizin sperm testini aynı hastaneden istiyor. Benim eşim çalıştığı için başka hastanede yaptırmıştı Etlik Şehirde yeniledik bilginiz olsun
Merhaba süreciniz ne oldu transfer gerçekleşti mi

Back