Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriEtlik Züb.Hn.Hastanesinde dondurulmuş transfer yaptıran varmı?
arkadaşlar bir ay önce tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı malesef : bir ay sonra dondurulmuşlarımla denicem aranızda yakın zamanda etlik zübeyde hanımda dondurulmuş embriyo transferi yaptıran varmı nekadar harcadınız lütfen acil bilgilerinizi bekliyorum
opuyorumnanaktanpıtırcık kaydirigubbakcemile3tatlımsna özelden msj atamıyorum..:gitme:mesaj kutun doluymuş lmaz:boşalt biraz istersen yazışamıyoruzvereliniortak kendine iyi bak :mymeka:güzel haberler bekliyorum bi tanem.. :uhm::Saruboceq:Allah cümlenizin yardımcısı olsun:teselli:..:Saruboceq:hepiniz tez zamanda çifter çifter kavuşun yavrularınızagamyoncuiremsu inşallah...alkisalkisalkishihoyyyt