Ne oldu sonucunuz acabaMerhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu sonucunuz acabaMerhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm
sonucunuz belli oldu mu ?Merhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm
Merhaba sonucum pozitif geldi ama değer düşük geldi 85 olarak pazartesi günü. Bugün tekrar kan vericem iki katına çıkmamış olursa kimyasal olabilir dediler. Bana dua edin bi iki saate kan vermeye gidicemsonucunuz belli oldu mu ?
Opu sonrası ikinci regl gecikiyor. Ona aldırmayın bendede öyle olmuştu.8 temmuzda opu sonrası ilk regly olmuştum bugün 6 ağustos hala bir regly belirtisi yok beklemedeyim.
Bugün kan vericem artışa bakıcazNe oldu sonucunuz acaba
dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz.Merhaba sonucum pozitif geldi ama değer düşük geldi 85 olarak pazartesi günü. Bugün tekrar kan vericem iki katına çıkmamış olursa kimyasal olabilir dediler. Bana dua edin bi iki saate kan vermeye gidicem
evet yumurtlamam da çok geç oldu takip ettim neredeyse 10 gün kadar geç olacağım reglyOpu sonrası ikinci regl gecikiyor. Ona aldırmayın bendede öyle olmuştu.
Artıcak canım inşallahBugün kan vericem artışa bakıcaz
Ben de 7 Temmuzda olmuştum ilk regli. İkinci için hala tık yok :) bugün hemşire hattına yazdım, normal dediler. 4-5 gün daha olmazsa haber verin dediler8 temmuzda opu sonrası ilk regly olmuştum bugün 6 ağustos hala bir regly belirtisi yok beklemedeyim.
Benim ilk opu de 2 adet 8 gün gecikti 2.opu de 2.adeti 6gün gecikmeli oldum 10güne kadar gecikme normal bekleyelim demişti doktorumBen de 7 Temmuzda olmuştum ilk regli. İkinci için hala tık yok :) bugün hemşire hattına yazdım, normal dediler. 4-5 gün daha olmazsa haber verin dediler
Neden opudan sonra 2 adet bekliyorlar ben opudan sonraki adette hazırlanmaya başladım transfer sürecineBenim ilk opu de 2 adet 8 gün gecikti 2.opu de 2.adeti 6gün gecikmeli oldum 10güne kadar gecikme normal bekleyelim demişti doktorum
Ben pgt yaptırdığım için mecburen bekledim ama genelde merkezler 2. Regli rahmin dinlenmesi için tercih ediyorlarNeden opudan sonra 2 adet bekliyorlar ben opudan sonraki adette hazırlanmaya başladım transfer sürecine
Yani 2.adet ile gel dediler bu şekilde yapıyorlarmış donmuş embriyo transferinde ama nedenini bilmiyorum açıkçasıNeden opudan sonra 2 adet bekliyorlar ben opudan sonraki adette hazırlanmaya başladım transfer sürecine
Benimde donmuş embriyo transferi ama adetle gel uygun olursa başlarız sürece olmazsa bekleriz demişti geldiğimde kan ultrason bakıldı uygun denildi ve başladıkYani 2.adet ile gel dediler bu şekilde yapıyorlarmış donmuş embriyo transferinde ama nedenini bilmiyorum açıkçası
Anladım canım transfer oldun mu pekiBenimde donmuş embriyo transferi ama adetle gel uygun olursa başlarız sürece olmazsa bekleriz demişti geldiğimde kan ultrason bakıldı uygun denildi ve başladık
Evet canım dün oldum transferimiAnladım canım transfer oldun mu peki
İnşallah sağlıkla gebeliğin devam ederEvet canım dün oldum transferimi