Canim ben dogurdum 42 gun önce. Allah dusurmesin. Mezbaha gibi valla. Hic tavsiye etmem. Sancidan bagiramiyosun hemen azarliyolar. Hic ilgi alaka yok sifir ustune sifir yani.Benimde 3haftam var doguma kontrollere hep etlik zubeydeye gittim çok memnunum ama dogum olayını bilmiyorum nasil bi tavirlari olur orada dogum yapanlar lutfen yardimci olurmusunuz
Aynen valla ben 12:30da dogurdum annemlerin esimin filan saat 15:00 da bilgileri oldu. Oda sans eseri esim ismimi goremeyince sormusta oyle ogrenmisler. İgrenc bi hastane. Hic tavsiye etmem.Bu arada öyle bi sistemleri var ki, dışarıda hasta yakınlarına bilgi vermiyorlar. Öldün mü kaldın mı , dışarda ailende dokuz doğuruyor. Bizimkiler şansa dr.umu kantinde görmüşlerde benden öyle haber alabilmişler.
Tabiki canim cok tatli ama surekli kontrollere oraya gidipte bir anda hastane değiştirme fikri bana zor geliyor bir sekilde alistim oranin ortamina hakkimda hayırlısı artik basa gelen çekilir ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versinBende bana cok yakin diye tercih ettim ama canin tatli degilse git dogur yoksa yapamassin orda :)
Ortama alışmışsınız aöa muayene prtamıyla doğum ortamı çok farklı. Doğumhanede daha önce hiç görmediğiniz bi doktorla karşılaşmanız yüksek ihtimal. Zaten o ebeler...Tabiki canim cok tatli ama surekli kontrollere oraya gidipte bir anda hastane değiştirme fikri bana zor geliyor bir sekilde alistim oranin ortamina hakkimda hayırlısı artik basa gelen çekilir ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin
Canim ben sana soyleyeyim bastan,Tabiki canim cok tatli ama surekli kontrollere oraya gidipte bir anda hastane değiştirme fikri bana zor geliyor bir sekilde alistim oranin ortamina hakkimda hayırlısı artik basa gelen çekilir ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin
Hakkinda hayirlisi olsunBakalim hayirlsiyla dogum bir olsun bende görüşlerimi buradan yazacagim herkesin deneyimi farklı sonucta yasayarak gøreceğiz artik
Vallaha aynen benim yaşadıklarımı yazmışsınız tebrik ederim aynen katılıyorumBende bu hastanede Doğum yaptım daha önce riskli gebelik bölümlünde 8 gün kadar yattım burda herşey iyiydi doktorlar hemşireler çok ilgili ama yüksek tansiyondan 2 defa Bi kere de Doğum için doğumhaneye indim ki orası gerçekten zor . Dayanıklı biriyim ama İnan'ın zor. Sürekli gelip açılmanızı kontrol ediyorlar ki bunu tüm asistanlar hep beraber yapıyor mahremiyet denen bişey yok . Sırt üstü yatmak zorundasınız afedersiniz lavabo ihtiyacınız olan bile kalkmanıza izin yok altınıza sürgü koyuyorlar sırt üstü basıl ihtiyaç giderilirse gideriyorsunuz çok kötü Bi durum . 7 saat kadar hafif suni sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıflaması sonucu sezeryana alındım (ki bana göre suni sancı verilmesi benim kendi sancımı kesti, açılma başlayınca sancımı beklemeden direk suni sancı verdi doktor ) sezeryan sonrası ayaklarınız uyuşuk Bi şekildesiniz bebeğinizi size verip yoğun bakıma götürülüyorsunuz uyuşuk Bi şekilde bebekle kalıyorsunuz daha sonrasında zaten yine refakatçi yok benim için kabus gibi iki gün geçti orada bebeğim sütüm olmadığı için açlıktan iki gün toplasan 10 dakika uyumadı ben davul gibi şiştim ödemim vardı iki günü Bi koltukta geçirdim sezeyanlı halimle gerçekten sıkıntılıydı.ayrıca sezeryan servisi lavaboları çok çok pisti enfeksiyon kalmadığımıza şükrediyorum.çok şükür ki sağlığımızda Bi problem yoktu doktorlar iyiydi dikişlerim fln gerçekten çok muntazam ama eksisi artısından daha çok hastanenin
Başınız sağolsun çok üzüldümEtlik Zübeyde Hanım Hastanesi'nde 3 ay önce doktor ihmali ve ilgisizlikten 39 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım.
Bir kez ne bir kan ne bir idrar aldılar 39 haftalık kocaman bebek ihmal kurbanı oldu ama öteki dünyada o dr benim evladımın hesabını nasıl verecek acaba yıl olmuş 2017 , bir devlet hastanesinde bu nasıl çağ yakalamak. Hepsi köpek gibi benim vergimle devletten maaş alıp, milleti kapıyorlar resmen içlerinde elbet iyisi vardır ama bana denk gelmedi özellikle Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinin doktorundan tutup en aşağı kademedeki personeline kadar psikolojik testten geçirmek lazım çünkü bir doktorun özellikle bazı insani vasıflara sahip ve dayanıklı olması gerek diye düşünüyorum . Gelen insanları bilgisiz cahil gibi görüyorlar ben üniversite mezunuyum ve kapalıyım sanki her kapalı cahil olmak zorundaymış gibi hareketler tavırlar doktorlarda kendini üstün görmeler konuşurken sanki amme hizmeti yapıyor maaş almıyormuş gibi haller. Allah bir daha asla oraya düşürmesin düşenin de Rabbim yar ve yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?