Çok teşekkür ederim dilerim kimse böyle bir acı yaşamasınBaşınız sağolsun çok üzüldümdr.u şikayet ettiniz mi?birde adınıda paylaşsaydınız gidecekler için... Ben Allaah mecbur etmesin bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Merhaba gecen sene ki bu alintida gordum de suan yine hamileymissiniz simdi hangi hastaneye gidiyorsunuz zubeyde hanim hastanesinden memnjn kalmamissiniz uaBende bu hastanede Doğum yaptım daha önce riskli gebelik bölümlünde 8 gün kadar yattım burda herşey iyiydi doktorlar hemşireler çok ilgili ama yüksek tansiyondan 2 defa Bi kere de Doğum için doğumhaneye indim ki orası gerçekten zor . Dayanıklı biriyim ama İnan'ın zor. Sürekli gelip açılmanızı kontrol ediyorlar ki bunu tüm asistanlar hep beraber yapıyor mahremiyet denen bişey yok . Sırt üstü yatmak zorundasınız afedersiniz lavabo ihtiyacınız olan bile kalkmanıza izin yok altınıza sürgü koyuyorlar sırt üstü basıl ihtiyaç giderilirse gideriyorsunuz çok kötü Bi durum . 7 saat kadar hafif suni sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıflaması sonucu sezeryana alındım (ki bana göre suni sancı verilmesi benim kendi sancımı kesti, açılma başlayınca sancımı beklemeden direk suni sancı verdi doktor ) sezeryan sonrası ayaklarınız uyuşuk Bi şekildesiniz bebeğinizi size verip yoğun bakıma götürülüyorsunuz uyuşuk Bi şekilde bebekle kalıyorsunuz daha sonrasında zaten yine refakatçi yok benim için kabus gibi iki gün geçti orada bebeğim sütüm olmadığı için açlıktan iki gün toplasan 10 dakika uyumadı ben davul gibi şiştim ödemim vardı iki günü Bi koltukta geçirdim sezeyanlı halimle gerçekten sıkıntılıydı.ayrıca sezeryan servisi lavaboları çok çok pisti enfeksiyon kalmadığımıza şükrediyorum.çok şükür ki sağlığımızda Bi problem yoktu doktorlar iyiydi dikişlerim fln gerçekten çok muntazam ama eksisi artısından daha çok hastanenin
Ben de dogum icin karar veremedjm hangi hastanede yapacagimi cok kararsizim bide ilk cocuk oluncaa haliyle korku cok fazla oluyoBende bu hastanede Doğum yaptım daha önce riskli gebelik bölümlünde 8 gün kadar yattım burda herşey iyiydi doktorlar hemşireler çok ilgili ama yüksek tansiyondan 2 defa Bi kere de Doğum için doğumhaneye indim ki orası gerçekten zor . Dayanıklı biriyim ama İnan'ın zor. Sürekli gelip açılmanızı kontrol ediyorlar ki bunu tüm asistanlar hep beraber yapıyor mahremiyet denen bişey yok . Sırt üstü yatmak zorundasınız afedersiniz lavabo ihtiyacınız olan bile kalkmanıza izin yok altınıza sürgü koyuyorlar sırt üstü basıl ihtiyaç giderilirse gideriyorsunuz çok kötü Bi durum . 7 saat kadar hafif suni sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıflaması sonucu sezeryana alındım (ki bana göre suni sancı verilmesi benim kendi sancımı kesti, açılma başlayınca sancımı beklemeden direk suni sancı verdi doktor ) sezeryan sonrası ayaklarınız uyuşuk Bi şekildesiniz bebeğinizi size verip yoğun bakıma götürülüyorsunuz uyuşuk Bi şekilde bebekle kalıyorsunuz daha sonrasında zaten yine refakatçi yok benim için kabus gibi iki gün geçti orada bebeğim sütüm olmadığı için açlıktan iki gün toplasan 10 dakika uyumadı ben davul gibi şiştim ödemim vardı iki günü Bi koltukta geçirdim sezeyanlı halimle gerçekten sıkıntılıydı.ayrıca sezeryan servisi lavaboları çok çok pisti enfeksiyon kalmadığımıza şükrediyorum.çok şükür ki sağlığımızda Bi problem yoktu doktorlar iyiydi dikişlerim fln gerçekten çok muntazam ama eksisi artısından daha çok hastanenin
Canım Doğum yaptın mı bilmiyorum senin alıntı yapmanla gördüm yorumumu okudum tekrar Doğum psikolojisi ile baya saydırmışım hastaneye . İkinci tecrübemi şu şekilde aktarayım sana canım,Ben de dogum icin karar veremedjm hangi hastanede yapacagimi cok kararsizim bide ilk cocuk oluncaa haliyle korku cok fazla oluyo
Canım Doğum yaptın mı bilmiyorum senin alıntı yapmanla gördüm yorumumu okudum tekrar Doğum psikolojisi ile baya saydırmışım hastaneye . İkinci tecrübemi şu şekilde aktarayım sana canım,
Bu bebeğimde de zübeyde de yapma düşüncesinde değildim başta doğumu kesinlikle. Lokman hekim hastanesine başladım ama içime sinmeyen bişeyler vardı , Allah yardım etti orda bi doktor tanıdığımız oldu ve herşeyime yardım etmeye başladı sağolsun.durum Bu şekilde olunca hastaneye karşı tekrar sempati beslemeye başladım ve doktorlara güvendiğim için doğumumu orda yapma kararı aldım. Bir gece 34 haftalıkken başka bi sıkıntıdan acile gittim sancım varmış haberim yokmuş benim yatış verildi serumlarla durdurmaya çalıştılar sabaha kadar nidilat başlamadılar hemen hal böyle olunca da sabaha sancım iyice arttı benim sabah nidilat başladılar iş işten geçmişti tabi( burda bence yine bi hataya kurban gittim, gider gitmez nidilat başlasalardı belki sancım kesilirdi neyse) sabah 9 da Doğum yaptım ben sezeryanla , kendimle ilgili bi sıkıntıdan dolayı bi4 saat tramva odasında kaldım burda gelip gidip sürekli kontrol ettiler bebeğim ufak olduğu için yenidoğan yoğun bakıma alındı ben yukarı çıkarıldım burda doktorumuz sayesinde annem refakatçi olarak ayarlandı ve yukarıda çok rahat ettim ama bebeğim kuvezdeydi ki Yen'i doğan yoğun bakımı konusunda çok çok iyiler gerçekten.12 gün gönlüm rahat emanet ettim bebeğimi onlara ve sürekli kontrol altında a dan z ye herşeyini sürekli takip ettiler ve çok şükür 13. Gün hastaneden bebeğimde taburcu oldu. Uzun lafın kısası ben yine bu hastaneyi tercih ettim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemem ama tecrübe açısından Allah var tecrübeliler ama bazı hataları Yok değil. Bunları uzun uzun anlatmamın sebebi de kafanda iyice tartman. Ama sana şu tavsiyeyi verebilirim o hastanede Doğum yapacaksan mutlaka bir tanıdık bulup refakatçi ayarla gerisi kolay oluyor zaten.
Ben sinan karadenize gidiyordum pek memnun degildim aciklama filan sıfır bos bos muayene edip yolluyodu bisi anlatmiyodu. Ama isinin uzmaniymis netten arastirmistim pek kotu bisi yazmiyoduAnladığım kadarıyla zübeyde de muayene oldunuz. Acaba gittiğiniz doktorun adı neydi ben de orada muayene olacak iyi bir doktor arıyorum da
Anladığım kadarıyla zübeyde de muayene oldunuz. Acaba gittiğiniz doktorun adı neydi ben de orada muayene olacak iyi bir doktor arıyorum da[/QUOTE
mehmet beysanoğlunu bi deneyin. tesadüf eseri gittim şimdi de ona gidiyorum ikidir. tecrübeli görünüyor.
Cok gecmis olsun canimHayatımın en berbat gunleriydi sezeryan dogumda bi canimi almadıkları kaldı. İnsanlara hoyrat davranışları yoğun bakımda ameliyatlı karnıma bastırmışlardı özel olduğu icin yazamıyorum ayrıntısını etlik mi Allah düşürmesin Umarım öyle bi hata yapmazsınız
Cok teşekkür ederim haklısınız ama onlar rutine bağlamışlar artık bilmiyorum insan Işın’ı öyle yapmamalı zaten ilgiye Güleryüz’e muhtaç oluyor insanlar birde öyle davranışlar cok zor ben bir kere deneyimledigim icin güncellensin diye insanlar daha iyi tercih yapsın diye yazdım sevgiler..Cok gecmis olsun canim
Zor da olsa sag salim almissiniz ya evladinizi kucaginiza ne kadar sukur etseniz azdir...
Aslinda hastane de degil allah iyilerle karsilastirsin doktor da olsa...
Her sey insanda bitiyor ...
Cok gecmis olsun tekrar ...
Allah razi olsun canimCok teşekkür ederim haklısınız ama onlar rutine bağlamışlar artık bilmiyorum insan Işın’ı öyle yapmamalı zaten ilgiye Güleryüz’e muhtaç oluyor insanlar birde öyle davranışlar cok zor ben bir kere deneyimledigim icin güncellensin diye insanlar daha iyi tercih yapsın diye yazdım sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?