Evet görüştüm birdaha ki ay arayın dediler 1 aya taşınır mı bilmiyormMerhaba hastane taşınacak demişlerdi yeni işlem almıyorlardı hastaneyle görüşebildinizmi
Bende ondan korkuyorum bu ay bekledim 10 gün sonra arayagım taşınmaz derlerse özele gideceğim mecbur beklemek istemiyormAradım daha taşınmamışlar geçen ayda işlemleri iptal ettiler 1 ay daha bekliyeceğiz öteki aya da tamamı ile taşınacağı da muamma
Ben bugun aradım gel dediler belli değil dedilerBen aradığımda belli değil dedilerdi mhrsde randevularda kapalı bilmiyorum bende
Merhaba randevu yok ama ben daha geçen gün gittim sabah erken gidince kayıt açıyorlarEtliğe randevu alabiliyormusunuz ben tupbebek bolümune randevu alamiyorum bayadir tasınıyomu acaba
Ben gittim alıyorlardı amaİşlem alıyorlarmı etlik zübeyde de
Teşekkur ederim cevap verdiginiz icin bende gunlerdir randevu almak icin ugrasıyorumMerhaba randevu yok ama ben daha geçen gün gittim sabah erken gidince kayıt açıyorlar
Ben teşekkür ederim telefonla da arayabilirsiniz bilgi veriyolarTeşekkur ederim cevap verdiginiz icin bende gunlerdir randevu almak icin ugrasıyorum
Canım ben rapor almak için gitmiştim sabah erken gidince tahlilleri filan tamamlatıp öğleden sonra konseye çıkarıyorlarİşlem alıyorlarsa benide bilgilendirrmisiniz kızlar şuan mhrs randevuları kapalı hastaneyi arıyorum açılmıyor telefon da bende hasta olursam gidicem artık erken bi saatte
Taşiniyomu acaba ondanmı boyle bende randevu alamiyorumİşlem alıyorlarsa benide bilgilendirrmisiniz kızlar şuan mhrs randevuları kapalı hastaneyi arıyorum açılmıyor telefon da bende hasta olursam gidicem artık erken bi saatte
Randevuya kapatmışlar bi kaç bölümü ondandır ben aradığımda santrale bağlanıyor tüp bebek deyince sekretere aktarıyorlar isterseniz bi arayın sorunTaşiniyomu acaba ondanmı boyle bende randevu alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?