Etlik Zübeyde hanım hastanesi tüp bebek raporu

nur5225

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
62
11
18
30
Merhaba arkadaşlar Tokat’ta yaşıyorum etlik Zübeyde hanımda iki tüpümde alındı. Rapor işlemleri için gidicem hangi belgeler gerekli eşimin olması şart mı nasıl bir süreç ilerliyor yardımcı olurmusunuz

Merhaba hastane taşınacak demişlerdi yeni işlem almıyorlardı hastaneyle görüşebildinizmi

Görüştüm bir dahaki ay ara dedi ama taşınır mı bir aya bilmiyorm

Aradım daha taşınmamışlar geçen ayda işlemleri iptal ettiler 1 ay daha bekliyeceğiz öteki aya da tamamı ile taşınacağı da muamma

Aradım daha taşınmamışlar geçen ayda işlemleri iptal ettiler 1 ay daha bekliyeceğiz öteki aya da tamamı ile taşınacağı da muamma
Bende ondan korkuyorum bu ay bekledim 10 gün sonra arayagım taşınmaz derlerse özele gideceğim mecbur beklemek istemiyorm

Ben aradığımda belli değil dedilerdi mhrsde randevularda kapalı bilmiyorum bende

Etliğe randevu alabiliyormusunuz ben tupbebek bolümune randevu alamiyorum bayadir tasınıyomu acaba

İşlem alıyorlarsa benide bilgilendirrmisiniz kızlar şuan mhrs randevuları kapalı hastaneyi arıyorum açılmıyor telefon da bende hasta olursam gidicem artık erken bi saatte

İşlem alıyorlarsa benide bilgilendirrmisiniz kızlar şuan mhrs randevuları kapalı hastaneyi arıyorum açılmıyor telefon da bende hasta olursam gidicem artık erken bi saatte
Canım ben rapor almak için gitmiştim sabah erken gidince tahlilleri filan tamamlatıp öğleden sonra konseye çıkarıyorlar

Taşiniyomu acaba ondanmı boyle bende randevu alamiyorum

Randevusuz gidiliyor 26 numara tüp bebeğe gidin bende yarın gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…