etlik zübeyde hanım laboratuvar sonucum!

Anladim canim,insallah cikmaz bisey

Merhaba, benim toksoplazmam da pozitif cikmisti. Yani bagisikligim yokmus. Hamileligimin basinda bir cok doktor degistirdi,, bazilari o testi artik onemsemiyoruz bile dedi, o yuzden benim icim rahatti. Bahcedeki kediler hasta degilse ve diskisini yemediysen sorun yok. Cig sebzeler de kil kurdu yapar anca, o da bebegine zarar vermez.
Cig salamlar, sucuklar cok tehlikeli evet ama kanli ve bozuk degildiyse bir sey olmamistir, sonucta ne kadar cok yemis olabilirsin ki. Icini ferah tut.sonucta bu yasa kadar hep cig salam sucuk yedin ve toksoplazma bagisikligi kazanmadigina gore bir sey olmadi.

Ankarada sgk gecen ozel hastane varsa oraya yaptirabilirsin tekrar.

Devlet laboratuvarında çalıştım numune biriksin diye 10 gün bekletildigini ilk defa duydum.Özel dolaplarda falan saklanıyor bozulmaz da bu kadar önemli sonuc çıkması lazim.

Neden o hastanede ısrar ettin onu anlamadım hacettepe, gazi, Atatürk hastanesi falan üniversite olduğu için çok hızlı sonuç veriyo. Ben hiç etlik Zübeyde Hanım hastanesi hakkında olumlu bişi söylenen görmedim. Her yönden sıkıntılı. Ama üniversite hastaneleri özel gibi oldu artık. Azıcık yoğun ama ben olsam orda bi kac saat beklerim sonra çıkar 160 lira muayene parasına güzelinden bi yemek ısmarlarım kendime

çok sağolun tıp öğrenen birinden bunları duymak beni sevindrdi,keza gerçekten netten okuduklarımla bukadar evham yaptım.Kendi doktrum sakindi.Çiğ yediğimi söyleyince oda biraz tereddüt etti ama testi tekrarlat korkma antibiyotiğe başlarız dedi hemen testi yaptırdım ama işte bu sefer de bekledim bugün çıktı yarın çıktı derken.Yrın ilk iş özel hastanee yaptıracağım

Artık ne yaptılarsa numunemin başına ne geldiyse..Yarın testi özelde tekrarlatacağım ama bunun da peşini bırakmayım dediğiniz gibi.Kaybettilerse bunun cezasınıda çekmeliler değilmi

Gazide çok iyi şeyler yaşamadım hamileliğimin başında..O yüzden üni hastaneleri ile ilgili pek güzel bir profil yok kafamda, ben de burası dünya kadar gebenin hergün testinin yapıldığı biyer diyerek güvendim burda yaptrdım.Ama unutmuşum devlette sağlığın bi önemi yok.

heryerde söyleniyormuş evet kime desem böyle diyor daha çok mahvoluyorum bi ben onları yerken beni gören annem kayınvaldem ablalarım duymamış onun dışında kime anlatsam nasıl bilmezsin diyor..
Bu ihtimale karşı beklemem şöyle,gelir gelmez hemen yaptırdım testi,o ara bi içim rahatladı negatifti.sonradan yine içime kurt düştü acaba erken mi yaptırdım diye.O süreci bekledim.Şimdide yaptrdım böyle hastaneyi bekledim.Açıkçası özele de o an para vermek istemedim aynı test dedim.Yptıran varsa bilir Çok istiyorlar özelde bu teste.. zaten her muayenede 300 vermek epey sarsıyor bütçemizi.

Devlet laboratuvarında çalıştım numune biriksin diye 10 gün bekletildigini ilk defa duydum.Özel dolaplarda falan saklanıyor bozulmaz da bu kadar önemli sonuc çıkması lazim.
Peki sizce numunemi kayıp etmiş olma ihtimalleri nedir?

Hamilemisiniz toxo neden istendi

Peki sizce numunemi kayıp etmiş olma ihtimalleri nedir?

Maalesef bu durum da yaşanıyor fakat hasta mağdur edilmiyor. eğer o an hastaneye ulaşamıyorsa en yakin ama sağlık polikliniklerinden kan alınıp hastaneye ulaştırılıp çalışılır. Tabi kesinlikle hastaya haber verilir. Belki çalışılır diye ayrılıp unutulmuş olabilir atılmis olabilir o kadar uzun süre kan sağlanacağını sanmıyorum siz sorun soruşturun bi tekrar tesyly yaptırın hamilesiniz ihmale gelmez. Ki boyle önemli bu konuda size öncelik verilmeliydi. Denildigi ihtimal olarak Reaktif bittiyse de bekletilmez o kadar bi şekilde sevk edilir hastane sorumsuz gibi gerçekten çok geçmiş olsun sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah sıkıntı yapmayın nolur

Canım özelde 300 verdiğin doktor yiyecek listesi vermedi mi en azından uyarmadımı çiğ yeme diye... Bu kadar para veriyorsun ama bunu bile söylememiş ilginç yani şimdide devlet hastanesine çatıyorsun. Ben her zaman devlet hastanesine gitmeye çalışırım çünkü güvenmiyorum özellere. İnşallah önemli bir şey çıkmaz sonucun.

Bende de ayni mikrop cikmisti. Sonra testi tekrarladilar. 10 gun sonra cikti devlet hastanesinde. O on gun boyunca aglamistum devletteki dr yuzunden. Kotu yanlarindan bahsedip kurtaj onermisti. Neyse ki pozitif yani bagisiklik var cikti. (gebe kalmadan once kaptigim) İnşallah sizinki de iyi cikar..

Evet di mi cok ilginc soylenmemesi. Ben kendim de hekimim gebelerin hepsine agzimdan cikan artik ezberledigim cumleler ile: )cig et ve et urunleri yasak, yesillikler sebzeler iyice yikanmadan yenmeyecek, disarida salata vs yenmeyecek, kedi diskisiyla temas edilebilecek durumlardan (ornegin kedi kumu vs) uzak durulacak diye uzerine basa basa tembihlerdim. Ki devlet hastanesinde calisiyordum yani, sanildigi kadar da kötü degil devlet hastaneleri.

Numune kayboldu bence.Ataturk hastanesine gidin baska yere gidin ozelde korkutabilirler bisey olmasa dahi

Aa cidden mi. Noldu ki ne yaşadın? Ben ilk hamileligimi de orda geçirdim doğumumu yaptım hayatımda gördüğüm en konforlu hastaneydi. Özellikle doğum odası doğum anı çok rahattım. Herşey özel odada oldu. Hatta başka bi hastanede olsam belki çocuğumun yaşasa bile sağlıklı olmayabilirdi. Doğarken kordona dolanmis ve doğum yaptıran doktor olsun hemşireler olsun o kadar deneyimliydi ki hiç bi şey olmadı. Şimdi de devam ediyorum orda. Acaba bekleme problemi mi yaşadın? Biraz uzun sürebiliyo sıranın gelmesi? Ama doktorlarin muamelesi çok güzel. Özelde sorduğum soruları duymamazliktan gelen doktor da vardı burda rahatça konuşabiliyorum. Öyle bi şey mi yaşadın?

Bende o hastaneye gidiyorum doktor bana.her seferinde.bi hafta sonra alrsn sonucu diyo ama ben internetten bakyrm 2 güne.çıkmıs oluyo seninki niye öyle olmuski

Aile doktorun yapmıyormu? Ertesi gün sonuç çıkıyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…