ETLİK ZÜBEYDE HANIM MI, ETLİK LOKMAN HEKİM Mİ?

birkonuvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
72
49
88
Kızlar Merhaba,

Doğumuma çok az kaldı ve ben hala hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremiyorum. En son 2 ye indirdim ama kararsızım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Devlet hastanesinde refakatçi durumu yok ve asistanlar doğum yaptırıyormuş, özelde ise refakatçi alınıyor ve doğuma dr giriyormuş. Yardımcı olur musunuz?

Zübeyde Hanım bildiğim kadarıyla refakatçi almıyor ve hijyen bakımından birazda tartışılır doğrusu ama çok bebek doğurttukları için işin ustası olmuşlardır :halay::halay:

Bende öyle düşünüyordum ama geçen bir arkadaşım doğum yaptı asistan yaptırmış doğumu ve dikiş atmayı unutmuş :KK17: kanama durmayınca farketmişler.

İnternette biraz araştırma yapınca memnun olmayanlar gibi olanlarda var ancak insan yinede korkuyor annem beni ve kardeşimi orada doğum yapmış iyi diyor ama ben biraz mükemmelliğe önem veren biriyim şuan 8+2 haftalık hamileyim güven hastanesine gidiyorum kontrol fiyatları 30 lira gibi bi rakam tabi eşimin iş yeriyle anlaşmalı olduğu için ama testlerde artıyor ayrıca doğum ücreti çok yüksek başka hastane arayışı içindeyim zübeydeye git diyorlar ama ben bekarken adolesan bölümüne adet düzensizliği için muayene olduğumda doktor zayıfla zayıfla diye dalga geçip yollamıştı ilgi sıfırdı şimdide bu yorumlar yani ürkütüyor zekai tahirde bir tanıdık kendi 2 gün yatmış doğumdan önce enfeksiyon yüzünden 7 bebek ölmüş orasınıda eledim sami ulus desen zaten çok eski ve bulunduğu muhit beni pek sarmıyo

Zübeyde Hanım 'dan memnun olan çok ama bir o kadar da memnun olmayan var. Tamamen nasip kısmet işi galiba. Lokman Hekim'e gideceğim bu hafta, görüşeceğim. Tek çekincem son dakika bir bahane bulup sezeryana almaları. Zorunluysa tabiki yapsınlar ama durup dururkende bahane bulup yapmasınlar.

Zekai Tahir'den memnun olanı hiç duymadım, çok kalabalık olduğundan bahsediliyor. Lokman Hekim'de doğurursam ve inşallah memnun kalırsam tavsiye ederim.

Başka bir hastanede doğum yapacaksan kontrollerini de orada yap ki, seni tanısınlar. O hataya ben düştüm, senin yolun varken hastaneni belirle bence.

Canım lokman hekime gidince banada bilgi verebilir misin hastane ve doktorlar hakkında bende bir yere sürekli devam etmek istiyorum birde kadın doktor mı düşünüyorsun ben öyle olmasını istiyorum da inşallah bulurum

Bildiğim kadarıyla hastanelerde doğumu ebeler yaptırıyor. Doktorlar aksi bir durumda müdahale ediyor. Hastaneye karar verememişken bir de doktor derdine düşemem yaa:eek::eek::skandal: Tamam canım, inşallah her şey gönlümüze göre olur.

Back
X