etlık zubeyde hanım mı ıyı yoksa buyuk dogum mu ıyı kızlarrrrrrrr

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
21
0
40
Ankara
merhaba kızlar ben dort bucuk aylık hamıleyım

lınaya gıdıyorum kontrol ıcın fakat dogum cok pahalı 2 mılyardan baslıyor

bu yuzden skk dogum yapmak ıstıyorum

yakınımda ETLIK ZUBEYDE HANIM DOGUM EVI VAR

ama guzel seyler duymadım cok yakınımdan

acaba BUYUK DOGUM mu ıyı yoksa ETLIK ZUBEYDE HANIM mı ıyı

burda dogum yapanlardan yorum beklıyorum kızlar

canım ben 8 ay önce etlikte sezeryanla doğum yaptım ve inanılmaz memnun kaldım önceden özel oda tuttum günlüğü 7,5 tlydi yanımda nnemde kaldı hemşireler drlar inanılmaz ilgililerdi başkalarının dediği gibi azarlama tersleme ilgisizlik yoktu tam tersi çok güzel ilgi vardı ve çok memnun kaldım ben sana öneririm

offfff ne yapacam bılmıyorum etlık zubeyde cok yakın bıze annemlerın evın karsısı hemen

bende linaya gidiyorum doğmu özel olarak yapacağım bir kez düşük yaptım etlikte iğrenç ötesi demek çok az kalır sanki hayvan barınağı gibi allah hiç kimseyi oraya düşürmesin bence keçiören eğitim araştırmaya gidin derim orası çok gzl ve temiz ama etlik asla

aaaaaaaa cnm aynı seylerı yasamısız benımde brı dusugum var

kecıoren duydum ne kadar oduyorsun

slm kızlar bende linaya gidiyorum ama etlikte doğum yapacağım bir değişiklik olmazsa.bende merak ediorum ozel oda tutabilecekmiyim epidural varmı bir suru soru var kafamda gidip goruşeceğim bakalım ne olacak fikrim.ablam ve iki arkadaşım orda yaptı memnundular ozel odada kalmadıkları halde.

5 ay once orda dogum yaptım tanıdık olmadan olmuyor ben tanıdık buldum o yuzden ılgılendıler benle ama hastanede gozle gorurulur degısıklıkler var

zübeyde hanıma git derim doguma bişey diyemem bende daha dogum yapmadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…