Etlik Zübeyde Hanımda kontrol Olan ve Doğum Yapanlar...

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
35
Arkadaşlar merheba 10 haftalık hamileyim Ankarada yaşıyorum hangi hastahanede kontrol olacagıma ve doğum yaacagıma karar veremedim.Etlik Zübeyde Hanım iyi diyola fakat tecrübesi olanlar ve doktor tavsiyesi olan varsa sevinirim...Rabbim hepimize kolaylık versin,tez zamanda kazasız belasız ve çok acı çekmeden bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar merheba 10 haftalık hamileyim Ankarada yaşıyorum hangi hastahanede kontrol olacagıma ve doğum yaacagıma karar veremedim.Etlik Zübeyde Hanım iyi diyola fakat tecrübesi olanlar ve doktor tavsiyesi olan varsa sevinirim...Rabbim hepimize kolaylık versin,tez zamanda kazasız belasız ve çok acı çekmeden bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun öncelikle doğum rutinmiş gibi düşünüo kadın doğumcular o yuzden birsürü para dökmene gerek yok sonuçta orasıda kapsamlı bi hastane bişey gelse başına müdahale edebilecekleri bi yer o yuzden gitmelisin...

konu açılalı uzun zaman olmuş ama ben genede yazıyım
ben etlik zübeydeden nefret ediyorum
bir hastane bu kadar kötü olamaz
donanım açısından iyi olabilir ama
insanlık konusunda sınıfta kalıyorlar

BEBEĞİM HAREKET ETMİYOR DİYE ENDİŞEYLE GİTTİM zaten geçmişten acı bir tecrübe yaşadım.ultrasonda bakıyor dr iyi mi diye sordum yanıt bile vermedi nst ye alalım dedi.nstde iyi olduğunu kendim anladım en son çıkışta bilgi verdiler.çok mu zor iyi ya da değil demek?

Back
X